Hogyhogy utcákon, tereken, bevásárlóközpontokban,
egyetemen nem szokás csajozni és nem csinálja szinte
senki, csak discotánctéren piásan táncolva meg
interneten elképesztő mennyiségű levelet küldözgetve
szokás?
Zárkózottak az emberek utcán, csak ha pont 2 összeillő ember jó szituációban találkozik, akkor lehet ismeretség belőle. Amúgy meg mindenki szinte, rohan, újabban a telefonját baszkurálja, és nem figyel másra.
Szórakozó helyen sem egyszerű, sokan párjukkal járnak és kellemetlen ha ilyennél próbálkodsz.
2016. jan. 11. 20:20
Ez olyan, mintha én kérdeztem volna. :D
Pont ma merült fel bennem, hogy szórakozóhelyen, kocsmában miért jönnek oda a srácok hozzám, a metrón meg miért csak szemezni bírnak?
2016. jan. 11. 20:31
3/8 anonim válasza:
mert ami régen menő volt az ma ciki és fordítva! apáink még az utcán éttermekben munkahelyen ismerkedtek . ma meg net vagy diszkó . sok nőt tolakodásnak veszi ha utcán szólítod le
2016. jan. 11. 20:32
Azért mert levelet küldeni egyszerűbb, mint kiállni elé és megmondani neki a véleményünket. Aki akar az csajozhat bárhol, rajta múlik, hogy mennyire tudja eladni magát. Egyébként ha egyetemista vagy, akkor ott próbálkozz először, mert akkor már lesz egy közös alap, hogy mindketten ugyanabba az intézménybe jártok.
2016. jan. 11. 20:35
2016. jan. 11. 20:59
Az egyetem a lehető legalkalmasabb hely az ismerkedésre, és a kapcsolatok jelentős része pont csoporttársak között jön létre.
Utcákon, tereken, bevásárlóközpontokban tényleg nem szokás, nem illik, nem célszerű leszólítani idegeneket, mert ott nincs személyes kapcsolat a járókelők között.
2016. jan. 12. 14:00
7/8 A kérdező kommentje:
Egyetemen már közel egy tucat lánynál próbálkoztam és egyik sem jött moziba, elutasítás után kellemetlen látni őket csoportban nap mint nap, ahogy gondolom kibeszélnek hogy próbálkoztam, nem értem ez miért olyan jó. Kezd az a benyomásom lenni, hogy Bp-n sehol sem könnyű csajozni, más városban nyitottabb csajokkal találkoztam.
Csajozni mindenhol lehet de az utcán sétálva egyszerűen nem elég az idö hogy felmérjétek egymást. A duma nem elég és a nonverbális kommunikáció is nagyon fontos de az utcán erre egyszerűen nincs idö. Hozzáteszem nincsenek is erre felkészülve az emberek. A szórakozóhelyen több a lehetőség és az alkohol köztudomásúan felszabadít bizonyos gátlásokat. A tánc pedig azért többnyire csoportos/páros tevékenység ami szintén gátlás oldó hatású.
2017. nov. 28. 22:34
Kapcsolódó kérdések: