Melyik egyetemen ill fősulin lehet a legjobban csajozni?
Figyelt kérdés
Melyik egyetemen vannak nagy arányban csajok?2011. aug. 15. 23:10
2/11 anonim válasza:
Ja most látom csak, hogy nem jó csajokat keresel nagy arányba, csak csajokat:D Az óvodapedagógián szerintem sok lesz, próbálkozz ott!
3/11 anonim válasza:
ELTE btk, a nyelvszakokon szinte csak csajok vannak, méghozzá nagyon jók!
4/11 anonim válasza:
Fiúként pszicho szakra megyek, és én sem hittem el, hogy a szakon lévő emberek 90%-a lány, de tényleg így van. :DD
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi midnenkinek válaszokat az első válaszoló kivételével mindenkinek megy a felfelé értékelés. Még várom a válaszokat. Jó csajozást a pszichológi szakon. Eltére mész?
2011. aug. 15. 23:23
6/11 anonim válasza:
Nem, KRE.
Jogon is hasonló az arány, ott alacsonyabb, 2/3.
Bölcsész és gazdasági szakon is vannak bőven, főleg a BGF-en.
7/11 A kérdező kommentje:
AZ egész egyetem a sexről fog neked szólni:D Sexgyetem
2011. aug. 15. 23:32
8/11 anonim válasza:
Azért nem, nem ez a fő cél. : )
Meg itt már értelmesebbek vannak szerencsére. : )
9/11 anonim válasza:
BME. Az átlagos mérnöki szakokon kevés a lány, viszont ott van a gazdasági szak, ahol szinte csak csaj van. És az egyetemi bulikon ők is ott vannak, ők is kiengedik a nagy feszültség miatti gőzt.. folytasd :)
10/11 anonim válasza:
SE-ETK: 95 % lány!! Ide gyere,alig van fiú,aki meg van, azok nem tetszenek :S
egy csaj :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!