Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért tartják csúnyának azokat a lányokat, akiken van túlsúly?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 22:41
11/14 anonim válasza:
Nos, tudom hogy le leszek pontozva,de álláspontot foglalok.
Nem tartom csúnyának a ducibb lányokat, de egyszerűen nem tudok tudok hozzájuk vonzódni,mivel korábban én is voltam túlsúlyos.
Viszonylag jól éreztem magam a bőrömben, viszont rengeteg szituációban kellemetlenséget okozott nekem az plusz pár kiló. Nem volt nehéz lefogyni,csak némi, de nem olyan sok kitartás kellett hozzá. Arra lányra aki nem hajlandó az egészsége és az alakja érdekében csak egy kicsit is változtatni az életmódján(persze aki egészségügyi okok miatt van ilyen állapotban pl.:pajzsmirigy problémák,azok nem tehetnek erről és elnézést kérek tőlük),arra én nem tudok mint nőre tekinteni, csak mint embertársra vagy barátra.
12/14 anonim válasza:
Igénytelesség nem foglalkozik magával.
13/14 anonim válasza:
Nem csúnya nem feltétlenül igénytelen, csak bunkók a srácok.
14/14 Hozé don Padrafos válasza:
Nem tartom csúnyának őket. Ők viszont igénytelennek és unalmasnak tartanak engem, mert nem divatozom és nem pazarlok ész nélkül. F39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!