Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok esélyt egy túlsúlyos srácnak? (Bővebben lent)
Ez a kérdés a leginkább a 16 és 21 év közti lányoknak szól, mivel én 18 vagyok.
Na de a lényeg: Sokaktól megkaptam hogy alapvetően nem vagyok ronda még ha én így is érzem, sokak szerint csupán az a gond hogy kövér vagyok, na persze nem egy ilyen 200 kilós Molnár Krisztián féle tagot kell képzelni, 88 kg vagyok, de ez rosszul oszlik el...
A kérdésem lényegében az lenne hogy tényleg a túlsúly az ekkora probléma, jó tudom hogy ez elég buta kérdés de ha megkérdeztem valakitől hogy mégis miért mondott nemet, mindig csak annyit kaptam hogy "nem vagy az esetem" és hát ebből sok nem derül ki.
Szerintem az a 88 kg nem olyan gáz,főleg,ha magas is vagy mellé.
Kezdj el egészségesen táplálkozni és sportolni,amennyit jól esik. Ha nem fogysz tőle,csak néhány kilót,akkor sincs probléma,a lényeg,hogy egészséges legyél!
Milyen magas vagy?
*Milyen mély? :D
Sajnos kb 170 centi vagyok csak.
Jelenleg egy 170 centis 80 kilós srácba vagyok beleesve én (mivel most a külsőségeket nézzük a kérdésed alapján) 160 vagyok 55 kilóval..
szerintem nem az a lényeg, ha valakit jobban megismersz és megszereted egyszerűen megszépül minden porcikája, itt nem a számokon van a hangsúly
A nem vagy az esetem meg annyit jelent, hogy nem kedvelt meg annyira, hogy engedjen a tökéletes ideálképéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!