Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kicsit félénk "gamer" srácnak lenne esélye nálatok?
Szia!
Szerintem nem mindegy, hogy milyen lánynál próbálkozol. Keress visszahúzódóbb lányt, aki nem kirívó öltözködésű. Fontos, hogy meglegyen a hasonló érdeklődési kör :)
Nekem a párom is kocka, mernökinfót is tanul, sokat játszik, semmi gond vele:) ő sem illik bele a tipik gamer kinézetbe, ami egyfajta sztereotípia, de am tökre nem is igaz:D kettőnk közül én vagyok a nagydumás, ő kicsit kevesebbet beszél, meg normálisabb is:D
Nekem több kocka haverom is van, idővel kezdenek rájönni, hogyan merjenek kezdeményezni, és voila, van, akinek már párja is lett néhány lelkifröccs után:D
Merj kezdeményezni nyugodtan, ha épp nemet mondanak, az se gáz, nem omlik össze a világ, majd lesz másik, aki meg igent mond:D
Én spec nagyon kedvelem az introvertáltabb srácokat, érdekesek, és megbízhatóak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!