Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Tudom, fiatal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tudom, fiatal vagyok, de hallgassatok meg.

Figyelt kérdés

16/l vagyok, még eddig sosem volt barátom. Egy komoly kapcsolatot keresnék, de mivel kisvárosban élek, nem igazán van alkalom ismerkesni. Valakinek van valami ötlete, hova mehetnék? Akár neten keresztül is, hol?

Ez most lehet bénán hangzik, de tényleg szeretnék valakit, akivel mindent meg lehet beszélni és viszont szeretjük egymást.

2020. jan. 12. 20:45
1 2
 1/11 Lazy Lover ***** válasza:
40%
Suli esetleg vagy a szomszéd város esetleg tini netes társkeresők
2020. jan. 12. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Első lépés: a neten ismerkedést hagyd a francba.

Második az élet előbb-utóbb rákényszerít arra h menj nagyobb városba munka vagy tanulás miatt, ráérsz akkor ismerkedni (személyesen).

2020. jan. 12. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Suliban nincs senki aki tetszene neked? Mert ha van akkor ha megtudod a nevét be tudod jelölni pl Facebookon és ott tudsz is vele beszélgetni. Sőt még lehet hogy miután bejelölöd nem is kell neked kezdeményezni.( Saját példa egy lány a suliból bejelölt én ráírtam azóta jópárszor beszélgettünk, és ha minden igaz hamarosan meg lesz az első randi is).

16/f

2020. jan. 12. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
ha barátot akarsz akkor nem fogsz találni, ha nem akarsz senkit, ill nem is gondolsz arra hogy legyen valakit, na majd akkor az élet eléd tol egy lehetőséget, ez általában így szokott lenni
2020. jan. 12. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
ha békés megyei vagy írj
2020. jan. 12. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Neten ne! Tele van bolondokkal.
2020. jan. 12. 21:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja hogy neten ne, az nem jól csinája. Az összes barátom és korábbi barátnőm neten ismertem meg. Szóval működik, ha jól csinálod és a megfelelő emberekkel.
2020. jan. 12. 22:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

A neten nekem simcs jó tapasztalatom... Nah de majd meglátjuk mi lesz.

2020. jan. 12. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 "Neten ne! Tele van bolondokkal."

Mert a "net" az egy másik világegyetem másik galaxisában van, igaz? Még véletlenül sem ugyanazok az emberek vannak "neten", mint akikkel nap, mint nap találkozunk, ugye...

2020. jan. 12. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hova valósi vagy?

Én Békés megyei vagyok, errefelé is elég nehéz ismerkedni. 🥴

16f

2020. jan. 12. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!