Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan fiatal akinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiatal akinek valódi kötődések és őszinte szeretet, törődés fontos?

Figyelt kérdés

Őszintén én kevés ilyet látok. Nagyon nagyon sok kapcsolatban a korombelieknél amikről hallok felfedezem azt a bizonyos nemtörődés érzetét, hogy nem VALÓDI és tisztán őszinte érzések vezérelik a kapcsolatot. Illetve ha az egyiknek valami problémája van, a másikat az nem igazán foglalkoztatja.

Miért vagytok sokan akkor kapcsolatban? Miért erőlteti mindenki ezt az egészet?

2019. nov. 2. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Nekem például ez a fontos, de valóban én is kevés ilyen emberrel találkozók, de biztosan vannak még ilyenek.
2019. nov. 2. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Éppen ezek miatt szakítottam a barátommal. Mert nem volt képes ezekre amiket te is hiányolsz. Nekem személyszerint ezekre van szükségem. Nem erőltetek semmit jelenleg, megvárom, hogy olyat találjak aki képes elköteleződni.

16/L

2019. nov. 2. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Mert nem akarnak/tudnak egyedül lenni.

Mert szükségük van az intimitásra, és azt remélik, ha összeállnak bárkivel, megkapják ezt.

Mert jó érzés eljátszani, hogy nincsenek egyedül, szamíthatnak valakire.

2019. nov. 2. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Én érzem magamon hogy még nem vagyok megérve arra, hogy ilyen mélyen érezzek (amúgysem vagyok egy tipikusan érzelmes típus) de ez azt jelenti hogy màr nem lehet párkapcsolatom? Szerintem inkább ez csak akkor probléma ha a partner a másik véglet nagyon törődő, érzelmes típus.. Ez a tini korosztály (én és a környezetem egy része biztosan) még nem vagyunk megérve arra, hogy nagyon mély párkapcsolatokat alakítsunk..
2019. nov. 2. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

Nekem nagyon nagyon fontos a kötödés az igazi mély érzelmek ezért volt eddig csak 1 kapcsolatom az is csak pár hónapig, azt érzem hogy a fiúk nagy többségét csak egy dolog érdeki így inkább maradok szingli mit hogy egy nem törödő kapcsolatban legyek.

17L

2019. nov. 2. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos lenne az amit írtál.Ezért nincs is kapcsolatom. Mert én igényelem ezt,amit írtál,és csak azért nem jövök össze egy fiúval mert hú,végre barátom lehet.
2019. nov. 3. 12:09
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Saját tapasztalatból mondom nem éri meg, túl nagy a rizikófaktor, ha te mindent beleteszel, őszintén szereted ezáltal kötődsz hozzá és törődsz vele csupán annyit érsz el hogy hogy a lehető legtovább fog kihasználni az illető, nameg hogy amikor talál "jobbat" akkor az majd teljesen összetör, ami nyomot hagy valszeg életed végéig ami talán nem is lesz messze ha megvannak ez eszközeid hogy véget vess ennek a szarnak amit páran életnek neveznek.

Ne értsetek félre nem azt mondom hogy nem lehetséges hogy pont egy olyasvalakit találj meg aki értékeli ezeket de... annyit mondok sok szerencsét.

Disclamer: Saját tapasztalatom alapján írtam ezt, sok más tényező is rájátszott hogy ekkorát üssön a dolog de a lényegen nem változtat, a mai világban elég ritka az őszinteség azt pedig mondanom sem kell nem épp jó táptalaj egy kapcsolatnak ha valamelyik, netán mindkét fél nem őszinte. Ma már sokkal elővigyázatosabb lennék, csakhogy már bennem nincs semmi ami nemhogy bevonzana valakit, megtartani sem lennék képes, nincs bennem már semmi ami szerethető, sőt, szeretni, hogy őszinte legyek már azt sem tudom hogy azt hogy kell.

2019. nov. 4. 00:26
 8/8 anonim válasza:
Én már 30 vok,de még sose volt igazi érzelmes szerető kapcsolatom...mára már anyira hiányzik a szeretet hogy fiút lányt is kerrsek ,ill elfogadnék barátnak,szerelemnek stb....nagyon hiányzik ez...sajna a világ gonosz lett,érzelmek nélkül létezik az emberek 80 százaléka...
2020. jan. 13. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!