Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiatal akinek valódi kötődések és őszinte szeretet, törődés fontos?
Őszintén én kevés ilyet látok. Nagyon nagyon sok kapcsolatban a korombelieknél amikről hallok felfedezem azt a bizonyos nemtörődés érzetét, hogy nem VALÓDI és tisztán őszinte érzések vezérelik a kapcsolatot. Illetve ha az egyiknek valami problémája van, a másikat az nem igazán foglalkoztatja.
Miért vagytok sokan akkor kapcsolatban? Miért erőlteti mindenki ezt az egészet?
Éppen ezek miatt szakítottam a barátommal. Mert nem volt képes ezekre amiket te is hiányolsz. Nekem személyszerint ezekre van szükségem. Nem erőltetek semmit jelenleg, megvárom, hogy olyat találjak aki képes elköteleződni.
16/L
Mert nem akarnak/tudnak egyedül lenni.
Mert szükségük van az intimitásra, és azt remélik, ha összeállnak bárkivel, megkapják ezt.
Mert jó érzés eljátszani, hogy nincsenek egyedül, szamíthatnak valakire.
Nekem nagyon nagyon fontos a kötödés az igazi mély érzelmek ezért volt eddig csak 1 kapcsolatom az is csak pár hónapig, azt érzem hogy a fiúk nagy többségét csak egy dolog érdeki így inkább maradok szingli mit hogy egy nem törödő kapcsolatban legyek.
17L
Saját tapasztalatból mondom nem éri meg, túl nagy a rizikófaktor, ha te mindent beleteszel, őszintén szereted ezáltal kötődsz hozzá és törődsz vele csupán annyit érsz el hogy hogy a lehető legtovább fog kihasználni az illető, nameg hogy amikor talál "jobbat" akkor az majd teljesen összetör, ami nyomot hagy valszeg életed végéig ami talán nem is lesz messze ha megvannak ez eszközeid hogy véget vess ennek a szarnak amit páran életnek neveznek.
Ne értsetek félre nem azt mondom hogy nem lehetséges hogy pont egy olyasvalakit találj meg aki értékeli ezeket de... annyit mondok sok szerencsét.
Disclamer: Saját tapasztalatom alapján írtam ezt, sok más tényező is rájátszott hogy ekkorát üssön a dolog de a lényegen nem változtat, a mai világban elég ritka az őszinteség azt pedig mondanom sem kell nem épp jó táptalaj egy kapcsolatnak ha valamelyik, netán mindkét fél nem őszinte. Ma már sokkal elővigyázatosabb lennék, csakhogy már bennem nincs semmi ami nemhogy bevonzana valakit, megtartani sem lennék képes, nincs bennem már semmi ami szerethető, sőt, szeretni, hogy őszinte legyek már azt sem tudom hogy azt hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!