Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal introvertáltként hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal introvertáltként hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

A könyvtár, mint lehetőség már alapból halva született, az én korosztályom nem jár könyvtárba, könyves boltba (legalábbis itt Borsodban ilyen helyeken nem igazán volt szerencsém találkozni velem kb egykorú lánnyal). Bulizni nem igazán járok, 1 évben 2-3 alkalommal megyek el koncertre, de ide nem egyedül járnak az emberek. Tinder/Badoo kilőve, fiatal vagyok hozzá, és nem olyan emberek vannak ott, mint én. Igazából még moziba szoktam járni, de oda sem egyedül járnak a korombeliek.

Az, hogy megszólítsam még a kisebb baj, de nem akarok az utcán extrovertált lányt leszólítani, nem lenne energiám egy bulizós örökmozgó lánnyal járni :D

Fiatal introvertált lányok! Ha nem éppen suliban vagytok, vagy a buszt várjátok akkor hol vagytok?

16/f

2019. okt. 20. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Add fel soha nem lesz barátnőd
2019. okt. 21. 06:34
 2/7 anonim válasza:
100%

Jézus #1, ezt te sem gondolhatod komolyan :D

Az introveltáltak többsége szerintem otthon van, mivel kerülik a társaságot. Vagyis én így vagyok...Néha a barátaimmal szoktam kimenni kajálni valami helyre.

Nem tudom a választ, de azért megnyugtatlak, hogy nem maradsz egyedül. Sulidból egy lány se tetszik?

2019. okt. 21. 21:17
 3/7 A kérdező kommentje:

A és B osztályban összesen vagyunk 48-an, amiből 5 lány van, de nekik sem a mi sulinkból van barátnőjük :D

Gondolkoztam, hogy a plázában megpróbálok ismerkedni (suli után mindenki ott van), de oda senki nem jár egyedül... Akik külsőre szimpatikusak, és egyedül vannak, azoknak van barátjuk, de hátha lesz szerencsém egy introvertált lányt kifogni.

Pedig annyira szeretnék már valakit szeretni :/

2019. okt. 21. 21:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekik sem a mi sulinkból van barátjuk*
2019. okt. 21. 21:51
 5/7 anonim válasza:
100%

#2es vagyok

Átérzem a helyzeted.

Ha például két fős társaságban vannak, szerintem nyugodtan odamehetaz hozzájuk. De a pláza például szerintem is jó hely, csak ki kell fogni a remek alkalmat. Néha szoktam látni egyedül vásárló tizenéveseket, sőt, még én is néha elmegyek egyedül. Semmi sincs veszve :)

2019. okt. 23. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a helyzet, sehol nincs olyan lány aki mondjuk elfogadná hogy visszahúzódó szerű vagyok, se barátok se buli, ilyen vagyok.. Bezzeg aki eddig meglátta mennyire tudok szeretni az mind kihasználta, érdekes a szeretet éreztetésére egy ideig még egy hozzánk hasonló lúzer is jó, de utána meg ők dobnak minket mint egy kis kutyaszar darabot.. Szerintem esélytelen. Eddigi tapasztalat..

18f

2019. okt. 23. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkednék veled, de messze vagy.

Egyébként tényleg bárhol találhatsz introvertált lányokat, csak külsőleg nem nagyon fogsz rájuk ismerni.

Vannak olyan társkeresős, barátkozós oldalak is, ahol 16 évesen is lehet regisztrálni.

2019. okt. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!