Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Introvertáltként ismerkedni?

Introvertáltként ismerkedni?

Figyelt kérdés
Introvertáltként (24/F) nehéz új kapcsolatokat létrehozni. Első benyomásként megbélyegeznek azzal, hogy egyáltalán nem vagyok "férfias" hiszen visszahúzódó, gyámoltalan vagyok, ami egyáltalán nem igaz (külsőre "normál" vagyok). A kérdés nem az ami itt már annyiszor elhangzott, hogy hol, mikor, kivel ... hanem az, hogy (elsősorban) vannak e olyan nők akik keresik az intro pasikat (tapasztalataim alapján nem, legalábbis én nem találkoztam ilyen nővel)? Vagy hogyan kellene ismerkedni, úgy, hogy ne legyen ez az "első benyomás" helyzet?

2014. ápr. 11. 16:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Képzeld el hogy találkozol egy hozzád hasonló lánnyal. Esetleg tetszetek is egymásnak. Ha nem változol hogyan létesítesz kapcsolatot?
2014. ápr. 11. 16:36
 2/15 anonim ***** válasza:
ha csöndes srác vagy max csöndes barátnőd lehet... de az se sokáig mert a kommunikácó hiánya megöli a kapcsolatot.
2014. ápr. 11. 16:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Változni nem tudok, nem is akarok az introvertáltság nem megváltoztatható. De ha arra gondoltál, hogy visszahúzódó és gyámoltalan vagyok, mondom nem igaz. És hogy hogyan létesítek kapcsolatot? Helyzet függő, hisz hozzám is hozzám szólnak, meg beszélgetek is, csak "módjával".
2014. ápr. 11. 16:45
 4/15 A kérdező kommentje:
"... a kommunikáció hiánya megöli a kapcsolatot." Ez azért nem igaz, hiszen kommunikálok, meg ha a csaj is csendes akkor talán neki is megfelel ez az "üzemmód".
2014. ápr. 11. 16:55
 5/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok. Idő kell, amíg valaki társaságában feloldódok, és akkor már normális mennyiséget beszélek, de eddig ritkán sikerül eljutni...

Hasonló lánnyal tudok leginkább kapcsolatot elképzelni (az ex is intro), de tényleg nehéz ismerkedni. Sajnos még mindig sokan megbélyegzik a netes ismerkedést (talán az lenne a legegyszerűbb ilyen tulajdonságokkal bíró embereknél, hiszen kevesebbet mozdulunk ki), pedig szerintem nem rosszabb a felhozatal, mint a való életben.

2014. ápr. 11. 17:08
 6/15 A kérdező kommentje:
"...szerintem nem rosszabb a felhozatal, mint a való életben." Ez jó! :D Én is azokhoz tartozom akik nem kedvelik a netes társkereső oldalakat. Olyan, mint egy "kapcsolat piac" és "mi" vagyunk az áru.
2014. ápr. 11. 17:15
 7/15 anonim ***** válasza:
az "introvertált"s-got sokan egy rossz tulajdonságnak tartják. De, hogy miért azt nem tudom. Elsőre irigykedésre tippelnék, hogy "fszért tud az csak úgy ellenni magában". Ez szerintem van, akinek fáj vagy akiket szemmel láthatóan zavar. (ezért van, hogy direkt rá is játszok >:))
2014. ápr. 11. 17:18
 8/15 anonim ***** válasza:
6: A netes ismerkedés nem csak a társkereső oldalakat jelenti. Arról most már nekem is van tapasztalatom, és véleményem is...
2014. ápr. 11. 17:23
 9/15 A kérdező kommentje:
Na erre nem gondoltam, hogy esetleg irigyek lennének, elgondolkodtató. :)
2014. ápr. 11. 17:24
 10/15 anonim ***** válasza:
7. én nagyon féltékeny vagyok amiért nem tudsz barátkozni és magányos farkas vagy amég én mindenkivel kapcsolatot teremtek a VALÓDI ÉLETBEN fél pillanat alatt... :) IRIGYKEDEM! :D
2014. ápr. 11. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!