Introvertáltként ismerkedni?
Figyelt kérdés
Introvertáltként (24/F) nehéz új kapcsolatokat létrehozni. Első benyomásként megbélyegeznek azzal, hogy egyáltalán nem vagyok "férfias" hiszen visszahúzódó, gyámoltalan vagyok, ami egyáltalán nem igaz (külsőre "normál" vagyok). A kérdés nem az ami itt már annyiszor elhangzott, hogy hol, mikor, kivel ... hanem az, hogy (elsősorban) vannak e olyan nők akik keresik az intro pasikat (tapasztalataim alapján nem, legalábbis én nem találkoztam ilyen nővel)? Vagy hogyan kellene ismerkedni, úgy, hogy ne legyen ez az "első benyomás" helyzet?2014. ápr. 11. 16:33
11/15 A kérdező kommentje:
Ha nem a társkereső oldalakra gondolsz, akkor mire?
2014. ápr. 11. 17:26
12/15 A kérdező kommentje:
10. Cinizmus ever! :D mondjuk kicsit túlzol, mert tudunk barátkozni. Hogy érted ezt a "valóéletben" dolgot? Mi sem a Mátrix-ban élünk...
2014. ápr. 11. 17:30
13/15 anonim válasza:
11: Akár a fb-ra is (nem úgy értem, hogy teljesen ismeretlenként random emberekre ráírni, de ha mondjuk benne vagytok egy nem túl nagy csoportban, és ott megtetszik a véleménye), akár erre az oldalra, vagy fórumokra, stb, ahol nem ez az elsődleges cél, de ha szimpatikus a másik, akkor lehetne kezdeni valamit.
14/15 anonim válasza:
Szerintem amúgy a 10-es az jedi, mert megérezhette az erőben, hogy egy magányos farkas vagyok a VALÓDI ÉLETBEN, :O TEhát in the real world.
Úgyhogy szerintem éjjel nappal budapestet fogok este nézni (kérdező, szerintem te is tedd ezt), hogy tanuljak, hogy kell extrovertáltan viselkedni. Hogy jobb arc lehessek, olyan frappánsabb, b***ósabb.
15/15 A kérdező kommentje:
14: Nem is rossz ötlet! Hiszen abból tuti tanulhatunk hogyan is kell élni igazán. Nagy mágusok ezek az "extrók"! Pia, drogok, űber paraszt stílus, szex minden nővel akivel találkozom, "kafa" lesz! :O :D Hogy ez miért csak most jutott eszedbe? :D
2014. ápr. 11. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!