Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hol tudnék introvertált lányokkal ismerkedni?
Nehéz találni, pont azért mert olyan típusú lányt keresel mint te. De léteznek, nincs minden veszve. Ha neked egyszerűbb próbáld először neten, de ha nem megy, akkor ki kell lépned a való életbe :)
Lehet hogy nehéz lesz először, de hidd el, nem fogsz egyedül maradni, ha a lelkedben minden rendben van :)
Sok sikert!
Első:
Ebben teszek, mert eddig mindig ez volt, nekem nagyon nem valóak az extrovertált emberek, csak a konfliktust szülte.
Kettes:
Örülök,hogy vannak hozzám hasonlóak :D
Hármas és négyes:
Nagyon gyakran járok ki, fotózni és társai. De pl odamenni senkihez nem merek. Tudom hogy vannak, csak nem találom őket :/
Extrovertált nem egyenlő azzal, hogy sokat beszél:D én pl reggeltől estig dumálok, közvetlen vagyok de mégsem vagyok extrovertált,hanem inkább antiszoc és nem járok bulizni, discoban pl sohasem voltam.:D
És nehéz kérdés... szerintem próbálgasd tovább a társkeresőt, hátha sikerrel jársz de lehet egy extrovertált lány is jó lenne neked.. Majd jön az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!