Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is fél attól hogy örökre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is fél attól hogy örökre egyedül marad?

Figyelt kérdés

Én sajnos igen 🙋‍♀️

Az a baj velem hogy eléggé visszahúzódó és önbizalomhiányos vagyok és ez megnehezíti az ismerkedést. Nem tartom magam szépnek sem.

Viszont nagyon magányos és szomorú vagyok. Hiányzik egy társ a másik felem aki megértő kedves és akivel bármiben számíthatunk egymásra és jól érezzük magunkat együtt.

Ilyenekről szoktam álmodozni de sajnos nem sok esélyt látok arra hogy ez valósággá váljon. 😢

Esetleg van itt valaki hasonló helyzetben?

19L

2020. jan. 10. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat magadról. Szerinted akarna valaki egy olyan emberrel együtt lenni aki nem szereti magát? aki csak a negatívat látja magában? aki nem szereti magát? nem arról van szó, hogy most hirtelen imádd magad, hanem csak egyszerűen változtasd meg a gondolkodásod. Figyeld meg hogy beszélsz magadról, mit érzel mikor álmodozol. Az agyad nem tud különbséget tenni a valóság és az "álmodozás" között. Ha megtudod magad győzni, hogy te igenis szép vagy, megérdemled a párkapcsolatot utána hidd el nem fog érdekelni, mert a boldogságod nem a másiktól függ, hanem magadtól és mikor ebben benne leszel, akkor szeretne veled mindenki együtt lenni. Ha nem hiszed az is okés, mindenre igen a válasz.

Csúnya vagyok? OKÉ VAGYOK

Szép vagyok? OKÉ VAGYOK

22/F

2020. jan. 11. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne féljen senki attól hogy egyedül marad örökre. Mivel egyszer mindenki meghal és halál után már nem nagyon foglalkoztatja az embert az hogy egyedül van szerintem. Tudom hogy ez nagyon negatív hozzáállás de még mindig jobb mintha folyton rosszul érezném magam amiatt hogy egyedül vagyok. De persze lehet nekem rossz a felfogásom, ki tudja.
2020. jan. 11. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Ugyan ez vagyok.. Most leszek 19, és már 3 éve ezen vagyok kiakadva, hogy 14 évesen már 1 éjszakával szórakoznak, én pedig képtelen vagyok találni egy lányt, aki az őszinte szeretetteljes ölelésével megnyugtat minden nap.. Már élni sincs kedvem, mindentől elment a kedvem amihez eddig volt, rondának látom magam, már minden szidást felvettem magamra amit valaha mondtak.. Hiába mondják a lányok hogy annak ellenére hogy visszahúzódó vagyok jól nézek ki meg elfogadó kedves vagyok, ezt feldughatom, ha csak szórakoznak velem, de kelleni nem kellek senkinek..

"Lenne aki kirángat itthonról, lenne aki megcsókol és megölel, szívből szeret ős sose csal meg, elfogad úgy ahogy vagyok és én is őt" <--- Ez az elképzelés, ami úgy tűnik soha nem fog valóra válni. Nem tudom felfogni hogy a mai világba csak a félmeztelen pózoló lánykák vannak előnybe, a visszahúzódó lányok, akik az én szemembe többet érnek, ők pedig elő sem mernek jönni, így pedig akár hogy próbálom, én sem tudok ilyen lányt találni.. Pedig én nem akarok bulizni meg ilyenek, csak arra felkelni hogy ír akit szeretek hogy menjünk el valahova, akárhova csak KETTEN, és minden happy lenne.. Erre lassan "ünneplem" egyedül a következő születésnapomat (19) és még mindig nincs senkim, csak kihasználnak és hitegetnek, azokat a bizonyos "darabokat" még kisebbre törik, és ennyi... :)

De ez egy elcseszett világ lett.. Óvakodj a fiúktól, több sikert neked, az írásod alapján egy aranyos lánynak tűnsz, biztos valaki nagyon szerencsés fiú lesz melletted.

2020. jan. 13. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!