Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek probalkozak meg vagy adjam fel?! 16/l
Van egy fiú aki tetszik már 2 hónapja lassan.2 evvel idősebb nálam. De nem tudom hogy én bejövök e neki mert nem add semmi jelet se. Először Bejeloltem Facebookon és rogton visszajelolt. Aztán a suliba bámult mindig amikor láttuk egymást de akkor még nem köszöntünk egymasnak. Tudni kell azt hogy rólam komoly pletykák mentek a osztályba ami egyáltalán nem igaz. Aztán egyszer amikor mentünk ebédelni a barátnőmmel
ott voltak ők is a fiú meg, a barátai. Tudni kell hogy lányokkal barátkozik de azért mert mi egy olyan szakgimibe járunk ahol sok a lany e s szinte alig van fiú. Azt nem mondom melyikbe.Aztan ebédnél rólam beszélt és közben forgolodott, egyszer engem nézett aztán meg az egyik lanybaratjanak beszelt a másik lány meg engem nézett. A pletykákrol a lány barátai is tudtak úgyhoyg biztos mondták neki. Hoyg az a lány.... Na mindegy egyszer odamentem hozzá szíveseget kérni de sajna nem volt egyedül mert bemenetem a termukbe ami teli volt lányokkal. És jól beegetem magam. Utána meg rairtam hoyg jönnek e bulizni snapchaten de nem jönnek azt mondta. Azt meg hozzá teszem hogy a barátnőm hulyeskedett vele de úgy hogy pl röhögött rajta folyosón szóval Ilyenek. Miután rairtam nagyon bámult a folyosón de nem jött oda hozzám pl beszélgetni. Barátnőm is nézte a sracot ahogy engem bámul mondta nekem hoyg nézek oda. De lanyos zavaromban egyszer kétszer odaneztem és elmosolyodtam. Úgy odamennek hozzá beszélgetni, hogy akkor most meg is tudjam mi a helyzet. De szünetben mindig a teremben ülnek. Ma is osszefutotttam vele de lányokkal beszélgetett megint🙄úgyhogy köszöntem neki és ennyi, ja meg elmentem a termunk előtt de csak bámult. Ilyenkor mit csináljak? Annyira zavaros most bejövök neki vagy nem? Nem értem, valami pasi segítene megérteni
a fiúkat.
Ezt egyszerű kideríteni: beszélni kell vele. Nem snapchaten, meg facebookon, hanem személyesen. Ha néz, az lehet jel, de egyáltalán nem biztos. Ha nem mer odamenni, hozzád, akkor neked kell valamit csinálnod, ha azt akarod, hogy legyen valami köztetek.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!