Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel? 18/F
Figyelt kérdés
Tini koromban egy barátnőm sem fog és ennek az okát mai napig nem tudom. Rengeteget ismerkedtem élőben. Suliban,vagy éppen baráti körben,de még se lett sose semmi. Egy idő után abbahagytam az ismerkedést. Kezdem feladni. Már nem görcsölök erre. Persze haverjaimnak annyi csaja volt hogy a két kezemen nem tudnám megszámolni. Mi lehet a baj velem? Nem félek az elutasítástól. Sosem vagyok zavarban ha lánnyal beszélgetek. Próbáltam interneten ott se nagyon sikerült. Esélytelen vagyok.2018. aug. 6. 16:20
1/4 anonim válasza:
Mintha csak magamat hallanam. 😁😂😂
2/4 A kérdező kommentje:
xD
2018. aug. 6. 16:29
3/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, annyi különbséggel hogy én még ronda is vagyok. Azt mondom jobb ha nem foglalkozol ezzel, majd jön ha jönnie kell.
Na persze nem azt mondom hogy ne ismerkedj ha alkalmat látsz rá.
Sok sikert!
4/4 anonim válasza:
Mintha èn írtam volna, csak èn lány vagyok. Így vagyok kb a pasikkal.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!