Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha fiúként az az álmom hogy megölelhessek egy másik fiút vagy ő öleljen meg engem?
Amúgy világosítsatok fel
Ha én lányként azt álmodom hogy megölelek egy lányt illetve vágyom rá hogy megöleljem akkor én is leszbikus vagyok?
Nem álmodtam ilyeneket csak kíváncsi vagyok hogy ti fiúk mit gondoltok
Egyébként kérdező volt már barátnőd? Illetve mit váltanak ki belőled a lányok? Mármint úgy értem lázba tud téged hozni egy lány?
Egyébként az álmaink a tudatalattink bizonyos magunkban mélyen akaratlanul is elnyomott érzelmeinket közvetítik szóval azért foglalkoznék vele
Kedves kérdező!
Semmi gond nincs ezzel, teljesen normális.
A kamaszkor erről szól, hogy keresgetjük magunkat, időnként előjön hogy a saját nemünkhöz vonzódunk valamilyen módon. Te ölelkezni szeretnél, és pedig meg akartam csókolni egy másik lányt :D
Nálam ez elmúlt, csak kis kilengés volt, de az is teljesen normális ha nem múlik el, ha éppen biszex, meleg, pánszex, vagy egyéb vagy. Mindegyik teljesen rendben van, és lesz majd aki így fog téged szeretni. Talán egy fiú, talán egy lány. Majd kiderül 😊
17/L
Nyolcas hatos vagyok
Oké rosszul értelmeztem a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!