Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, hogy felfigyeljenek rám a fiúk?
Még soha nem volt párkapcsolatom. Nem is beszéltem, nem is sűrűn vagyok fiúkkal. Engem sosem vesznek észre, pedig nem vagyok csúnya és aki megismer az tudja, hogy amúgy jófej vagyok.
Félénk vagyok, mert mindig úgy gondolom, hogy nem érdeklem a fiúkat.
Min tudnék változtatni, hogy jobban felfigyeljenek? (a r.. ancoskodást kihagynám)
Először is, tini vagy még, semmiről sem késtél le. :)
Manapság a fiúk is jóval félénkebbek lettek, (legalábbis a tinikorosztályban mindenképp ezt figyeltem meg) könnyen lehet, hogy akár több fiúnak is tetszel, csak nem mernek lépni. Illetve, azért a mai világban, szerintem nyugodtan kezdeményezhet lány is. Ha ők nem figyelnek fel rád, akkor bizony így tudsz a legegyszerűbben tenni ellene. Keresd a társaságuk, legyen indokod velük beszélni pár szót, és onnantól szerintem sínen vagy.
Köszönöm a válaszokat! 😊
Kellemes karácsonyi ünnepeket❣️
#6 valoban ez kell #Kerdezo, de majd a szerelmednek, tehat nem ismeretlenek megismeresehez, hanem a kapcsolatotokba ez kell eleted vegeig, mert gondolom normalis es nem platoi kapcsolatban gondolkodsz
persze hogy mikor jutok eddig el az mar mas kerdes
ha csak "baratot" es nem szerelmet akarsz az megint mas kerdes, baratkozni minden korban lehetett mindenkinek, es kellene is nem csak "lehet"
"Ribiskedést kihagynám" "félénk vagyok" ezzel engem meg is fogtál :D Nyugi aki felismeri még a normális lányokat annak kelleni fogsz. Nem késtél le sokról, 18 vagyok most leszek januárba 19, és 3 exem van. Mind kihasználta hogy milyen "cuki" meg "kedves" vagyok meg a lelkisegélyt amit adtam nekik és ennyi voltam. Persze most is vágyok rá hogy öleljen valaki és együtt kezdjük az évet, de a legtöbb szórakozik, főleg a fiúk, szóval nem maradtál le sokról :( Tudom nem vigasztal.. de hátha. Van még egy kis remény
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!