Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem azért hogy legyen barátom?
A leírásod alapján én is ugyanúgy állok ahogy te. Én interneten tudtam ismerkedni a saját korosztályommal de egyikből sem lett semmi. Élőben meg nagyon félős vagyok, Titokban nagyon reménykedek, hogy egy magabiztos srác észrevesz és elkezd ismerkedni velem :)
A remény hal meg utoljára. Na meg amúgy is még fiatalok vagyunk 16/L
Egy megoldás van erre vagy csak vársz a csodára:
Odamész valakihez és lehet, hogy
1. egyből működik=instant win
2. hülyét csinálsz magadból de megtapasztalod hogyha nemet mondanak akkor sincs katasztrófa= kevésbé fogsz miatta izgulni legközelebb
Legyél bátrabb kicsit!
Tudod,azért nekünk kell valami kis löket ahhoz,hogy csak úgy oda menjünk egy lányhoz ismerkedni(legalábbis én így vagyok).Ez a kezdő löket lehet akár egy kedves mosoly is.:)
Amúgy aranyosnak tűnsz,biztos lesz valaki,aki lesz olyan bátor,hogy kezdeményez nálad.
Talán lehet az is probléma hogy nincs önbizalmad, azaz másokkal azért tudsz szemezni mert úgy vagy vele hogy "nem érdekel mit gondol rólam" (Viszont örülsz neki) és aki tetszik annál vagy zavarba jössz vagy nem akarod hogy "összenézzetek" Mert úgy gondolod csúnya vagy. Ugyanakkor figyelmet akarsz
L
Ajánlom a különböző extra foglalkozásokat. Leveszi a válladról a nyomást egy picit, ha másra koncentrálsz; új emberekkel találkozhatsz, ami megnöveli az esélyét annak, hogy barátot szerzel, sőt, hasonló érdeklődésű barátot, ami hatalmas pozitívum tud lenni.
Ezen kívül mindenféle rosszindulat nélkül hozzáfűzném, hogy a fiúk kiszagolják az elkeseredettséget és az alacsony önbizalmat. Ami általában nagy eséllyel "ragadozókat", manipulatív személyeket szokott vonzani. Próbálj először picit magadra fókuszálni, és egy idő után özönleni fognak a fiúk, garantálom :)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!