Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány ismerősöm azt mondta hogy ha barátnőt akarok ne barátkozzak a lányokkal, szerintetek mit kéne tennem? /Többi lent
"Az van hogy én alapvetően egy kedves odaadó barátságos srác vagyok..."
Nem. Egy balf*** vagy, aki ezt így magyarázza meg magának. A lányok és nők csak olyanokkal barátkoznak, akik nem elegendőek nekik párkapcsolatra. Nem kell azt mondani a férfinak, hogy nem elég jóképű vagy gazdag, helyette lehet hülyíteni azzal, hogy milyen, de milllyen jó barátok leszünk, a férfi még reménykedik abban, hogy egyszer majd összejön, később elég neki egy dugás is, majd csak egy szopás, végül egy kézimunka, de nem kap semmit. A nő meg úgy hülyíti, ahogy akarja, ő van nyeregben.
Vagy pénz kell, vagy sárm, de mindkettőből jó sok. Utána pedig a legkevésbé sem kell teperni, mert azt gyengeségként értékelik a nők.
Egyetértek hármas. Gyakorlatilag a friendzone-ba a "férfi" magát teszi bele.
Nő egyedül nem is tudja...2 emberes meló
Ne, csak legyél önmagad. Most ha elkezdjük leírni, hogy miket kéne csinálnod s te esetleg ezeket megfogadva elkezded csinálni, ami nem jön magadtól, görcsösen erőlködve...bohózat tárgya leszel. Csak rosszabb lesz.
Tudom, hogy nehéz elhinni, de lesz olyan lány, akinek így fogsz tetszeni...Mindenkinek megvan a párja. Van olyan barátom, aki addig várta ezt, hogy 39 éves korában találta meg... Most már gyermekük is van és boldogok. Szerinte megérte várni.:) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!