Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon bejőn az egyik lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejőn az egyik lány osztály társam és nem nagyon tudom mit kéne tennem. Valaki tudd tippeket adni? (16f)

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy már nagyon régota tetszik az osztály társam. Már kb 5-6 hónapja tetszik nekem közben voltak néha párkapcsolataim, de valahogy mindig az volt hogy csakis ő kell nekem.

De az a baj hogy szerintem nem nagyon jövök be neki. Vanak olyan napok amikor elég sokat beszélgetünk meg ilyenek az osztálynak is feltünik és elégé sokat viccelődnek vele hogy együt vagyunk, de nem nagyon vesszük tudomásul. Meg vanak olyan napok\hetek amikor szinte nem is beszélünk.

Róla pár dolog: Alacsony, cuki, kedves, gonosz is tudd lenni, hangos (ez is elégé szeretem benne), szókimondó, szeret viccelődni és életvidám.

Ja és szeret valamiért azzal viccelődni hogy együt vagyok egy tanárral (pedig tudja hogy nem)

2019. okt. 14. 23:36
 1/7 anonim válasza:
Ha ilyen sokat beszélgettek, csak levágod, hogy bejössz e neki vagy nem... próbálj célozgatni, hogy mi lenne, ha.. és nézd a reakcióit, ha nem akarsz nagyon besülni. (Nekem nagyon friendzone szagú, de ne legyen igazam)
2019. okt. 14. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem akar veled osszejonni, mert latta a legutobbi helyesiras dolgozatod eredmenyet.
2019. okt. 15. 06:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg minél többet vele beszélgetni. Ne legyenek olyan napok/hetek amikor nem beszélgettek. Valahogy próbáld meg mindig a társaságát keresni, és szerintem rá fogsz majd jönni, tetszel e neki. Ha pedig úgy érzed igen, akkor hívd el őt randira.
2019. okt. 15. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
tudja hogy meleg vagy
2019. okt. 15. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Az jó, ha hangos és kis gonoszka; jó kis házisárkány lesz belőle, te meg lehetsz mellette papucsférj.
2019. okt. 15. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Látom, hogy a válaszolók sem tudják eldönteni, hogy fiú vagy-e vagy lány. Én sem tudom...
2019. okt. 15. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha az egyik tanárotokkal viccelődik kétlem hogy úgy kedvel.Bár ki tudja igazából.Viszont mi lányok is néha túlságosan alapnak vesszük azt hogy valaki általában ott van.Igazából szinte mindig azt akarjuk amink nincs úgyhogy.Ha kedvel érdeklődni fog akkor is ha nem te mész oda.(Ez ilyen teszt hogy kedvelem)Viszont ha most nem kedvel a jövőben se fog valószínűleg.
2019. okt. 18. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!