Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik a lányok azt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a lányok azt, hogy a fiúknak olyan könnyű?

Figyelt kérdés
A lányoknak egy csomó ingyenes segítség, jó tanács áll a segítségükre, hogy hogyan kell elcsábítani egy pasit stb... A fiúknak pedig alig van olyan ami működik, van csak amiért az ember gatyáját is elkérik. Tehát ami nem olyan kaliberű, hogy hát izé oda kő menni az mind fizetős! Hazugság hogy a fiúknak úgy megy, hogy csak oda megy a lányhoz. Sokan oda sem mernek menni, mert a lányok annyira flegmácskák, hogy elüldöznek minden fiút aztán mikor érzik hogy múllik az idő, betőltik a 30-at akkor vissza vesznek egy kicsit magukból. Persze akinek nem inge, az.... Én csak nagy általánosságban mondom, az is lehet hogy én keresek rossz helyen. Ha felveszed az egyes lányok stílusát, akkor pedig pont ők vágják a fejedhez, hogy te mekkora egy bunkó paraszt vagy. Szerintem nem az a baj, ha nem tetszik egy pasi, de ne úgy koptassa már "valaki" le hogy be oltja. Van ennek finomabb módja is. Aztán meg a lányok azért nyöszörögnek, hogy a fiúk nem mernek oda menni. De arról nem beszélnek, hogy előtte vagy 10-et lekoptattak. Na hát ezért nem szeretek oda menni a lanyokhoz, hol írja hogy nekem kell? Miért nem a lányok mennek oda?

2019. nov. 12. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Én tudom, hogy a fiúknak sem egyszerű.

Pláne, hogy mindenki tőlük várja el, hogy kezdemenényezzenek. Nyilván a lányoknak jól esik, ha nem nekik kell futnina fiú után.

De ez a 21.század, itt már tök mindegy ki kezdeményez. :)

2019. nov. 12. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Miért hiszik a fiú, hogy a lányok azt hiszik?
2019. nov. 12. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
pastebin pont com/wzc6whCH
2019. nov. 12. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem, hogy mi olyan nehez a baratno szerzesben...de persze konnyebb itt picsogni, mint megprobalni mashogy csinalni a dolgokat, vagy nem feladni 1 probalkozas utan.
2019. nov. 12. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Ne felejcsuk el a sminket se.

Egy 5-os csaj jo smink meg hajjal kinezhet 8-nak is.

A fogyasztok megteveztese.

Nekunk meg minden ugy all ahogy reggel.

2019. nov. 13. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
7%
Egy társadalomban élünk
2019. nov. 13. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!