Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja a fiúknak velem?
Figyelt kérdés
Ha rákérdezek mi baja van, még hisztisebb lesz. Hogy elhiggyétek, valami nagyon nem stimmel velük, bemásolok 1-2 beszélgetést: Ő: Szia. Én: Szia, hogy hogy bejelöltél? Ő: jo akkor letiltalka. Én: mert? És tiltott. xD Van még egy kedvencem: Ő: Hello mizujs. Én: Nem sok, veled? Ő: Pihengetek. Én: Én is. Amúgy merre laksz? Ő: miert erdekel? Én: Csak kérdem. És azóta nem írt... De ne ezt a 2 ostobát szidjátok, velem kb mindenki ilyen, még ha nem is az első 5 percben, pár nap után flegmáznak velem. Pedig én aztán nem adtam rá okot senkinek... (Pár napos dumálgatást nem másolok be, mert hosszú). A lényeg, hogy előbb-utóbb találnak valamit, amibe beleköthetnek.2019. jan. 8. 19:40
1/9 anonim válasza:
Lehet csak leakarnak rázni ,amúgy nem illik azzal kezdeni ,hogy "hol laksz?" ,De te tudod .
Hát nem tudom valami okot csak adsz rá ,vagy vonzod a flegmákat :D
L
3/9 anonim válasza:
#1 vagyok
#2igazad van ,beszéljetek :D
5/9 anonim válasza:
Jaj hát ha nyomoroncokra írkálsz ne csodálkozz. A lányoknál meg kb mind ilyen :D
6/9 anonim válasza:
Tényleg ezt kéne... Írj bátran nekünk
17/l
8/9 anonim válasza:
Na igen.. :D Én se jöwök ki a "kortásaimmal" nem is szoktam nagyon beszélgetni, mert mindennek az a vége hogy én nem vagyok jó vagy valamin beragelnek stb.. Próbálkozz tovább, aztán csak lesz valaki aki majd értékel és elfogad. Remélem nekem is. Csak nekem ne fiu legyen mert én is az vagyok :'D
olyanokkal foglalkozz, akik elfogadnak megértenek és nem csak kötekednek veled. Az ilyenekkel senki se foglalkozzon. 17-18f
9/9 anonim válasza:
Írhatsz és megnézzük mi a probléma
Egyébként én lánnyal képtelen vagyok beszélni :(
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!