Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda külsővel rendelkező fiúknak/férfiaknak miért nem jár a "párkapcsolat öröme"?
a szépség relatív , másodszor meg tuti h fullos csajt akarsz magadnak , de miért nem próbálkozol meg olyanál aki hasonló cipobe jár mint te.
nem kell tulbonylítani a dolgokat
az agy csak hátráltat
Miért gondolod, hogy nem jár nekik a boldogság?
Sógorom ritka ronda férfi. Magas, csontsovány, hosszú horgas orra van. asztmás, így sokszor köhögve fullad mint egy tüdőbeteg. A szépség vagy jóképűség nagyon messze áll tőle, mégis a felesége kis helyes nő.
Tudod hogy lehet ez? Sógoromnak aranyszíve van, és hatalmas humora. Mindig voltak női.
Ha állandóan nyafogsz, negatív érzéseket mutatsz, akkor ne is várd a boldogságot. Nagyon sokszor nem a külső a lényeg.
És mégis meddig kell még próbálkoznom? Nem annyira kellemes csak visszautasításokat kapni...
Érdekes módon eddig még semmit nem értem el azzal, hogy kedves, humoros, intelligens vagyok, figyelek a külsőmre, stb.
8: De mit kellene tennem, fizetnem valakinek hogy velem legyen? Mert bármi mást próbáltam, az nem sikerült.
9: Te nagyon el vagy tévedve. Mégis honnan veszed ezt a szöveget? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te találtad ki... Nyílván szeretném és megadnék egy lánynak mindenty amit tudnák, de természetesen ez semmit nem ér; nem vagyok egy főnyeremény, hiszen ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!