Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darkgirl kérdése:
Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Szóval az elején kezdem.Volt egy fiú aki nagyon tetszett nekem de már vagy 6 éve ismertem,szó szerint mikor megláttam pillangók repkedtek a gyomromba.Egy nap rám írt és megkérdezte hogy járunk-e?Én erre azt válaszoltam hogy IGEN!Eltelt 2 nap,hányingerem volt,szédültem,nagyon rosszul éreztem magam :(
Folyton arra gondoltam hogy hogyan tudnék vele szakítani:(
Tudom elég cikinek tűnik de félek a kapcsolatoktól.
2018. szept. 12. 19:44
2/5 anonim válasza:
egyik nap RÁD ÍRT hogy jártok-e? xd nem véletlen hogy szakítani akarsz, nem is ismeritek egymást olyan mélyen...
3/5 anonim válasza:
Ha szereted őt, akkor járjatok; biztoscsak megijedtél, hogy megfelelnél-e; elég jó lennél-e neki. Lehet h önértékelési problémád van. De ne aggódj, teljesen szerethető vagy. Amúgy meg ha nem akarsz vele járni, és attól fordult fel a gyomrod, akkor szépen lazán mondd meg neki, hogy bocsi, de ez nem fog menni. Taszít ő téged? Megutáltad? Azután , h 6 évig szerelmes voltál vbele ilyen hirtelen? Na, a kérdés az, hogy szereted-e őt, vonzódsz-e hozzá, akarsz-e még vele járni, el tudnád e képzelni magatokat együtt. A másik meg, hogy lehet, hogy ez neked még ilyen túl felnőttes dolog ,és esetleg ettől ilyedtél meg. És akkor nem a pasival van a bajod. Lehet, hogy nem érzed még elég érettnek magad egy párkapcsolatra. Átgondolhatod nyugodtan a dolgokat.
4/5 A kérdező kommentje:
17 vagyok
Már 6 éve ismerem
2018. szept. 12. 19:58
5/5 anonim válasza:
Nem az a lényeg igazából , hanem te mit érzel
Érettnek érzed-e magad (ez nem kor függvénye)
Szerelmes vagy-e belé (ez nem attól függ szerintem, hogy mióta ismered.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!