Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem így is nála?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány (nem tudja) és adott már viszonylag sok olyan jelet, hogy tetszek neki, de nem tudom, hisz alacsonyabb vagyok nála (kb. Az orráig érek) Így is van esélyem nála?(Fiú)2019. szept. 28. 00:40
1/6 anonim válasza:
megfogod a két szép lábas (képeletesen) és odamész.. Tádá.. Nagy varázslat amúgy, a kőkorszak óta alkalmazzák...
2/6 A kérdező kommentje:
De mivel magasabb nálam ezért nem merek... :(
2019. szept. 28. 00:53
3/6 anonim válasza:
Ti, ti érzitek ezt a szagot??? én igen.
Ez a jó öreg kifogás szaga...
Ha nem lenne magasabb, akkor találnál valami más indokot. Ne legyél mar nyuszi, nem te leszel az első férfi akit elutasítanak, mégha el is zavar akkor is olyan büszkén fogsz sétálni mint azelőtt soha, mert a félelmedet legyűrted
4/6 anonim válasza:
ennek sztem nincs értele. nyomaszt téged, h magasabb, és ha összejönnétek, akkor is ekkora maradna.
6/6 anonim válasza:
Milyen jeleket adott volna ha még te se tudod? Nem kizáró ok mindenkinél a magasság, de engem személy szerint zavarna ha a barátom alacsonyabb lenne mivel elég magas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!