Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, 18 éves. Egy 16 éves lány pár hónapja szerelmet vallott neki, de ő visszautasította, mivel csak a korabeliekkel szeretne randizni. Pár hete beszélgettem vele, nagyon megkedveltem, azóta sajnos nem beszéltünk, mivel bizonytalan vagyok, hiszen én is 16 éves vagyok. Így probálkozni sem merek annyira. Van valaki ilyen helyzetben, változhat ez?
2019. aug. 25. 05:43
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem ha igazán megkedvel téged, akkor úgyse tud ellenállni, így az a 2 év korkülönbség lesz a legkevesebb bökkenő.

Viszont a másik lány nagyon elrontotta, mert egy pasinak sose szabad szerelmet vallani. Ennek ki kell alakulnia, plusz néha jeleket adni, de nem egyből a karjaiba ugrani. Így egy idő után úgyis egyértelmű lesz neki, hogy mit érzel.

Próbálj közeledni felé és próbáld megfogni az éneddel. Ha igazán bejön neki az éned, hidd el, rád lesz kattanva és nem fogja érdekelni a korod.:)

2019. aug. 25. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

#1 vagyok.

Viszont semmiképpen ne tapadj rá, mert azt a pasik visszataszítónak tartják.

Ha már szimpatikus vagy neki, akkor úgyis keres, de hamár eljutottatok idáig, nem szabad elrontani ezzel.

2019. aug. 25. 08:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem lévőnek.

Minden esetre beszédes, hogy néhány hete nem írt. Hidd el,amelyik srácot érdekled,az ír. Vagy keres személyesen.

Ne írkálj neki,mert csak jobban bele éled magad.

Egy "nagyon megkedveltem" nem ok egy kapcsolatra,javaslom, inkább most mással foglalkozz. Éredj kicsit fejben,állíts össze a fejedben képet a számodra vonzó tulajdonságokról. És az alapján"válogass" ,különben lesz egy rakás negatív tapasztalatod.

2019. aug. 25. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Hát ő sajnos friend zone-Ba tett téged,az hogy több hete nem beszéltek okkal történik.Nyilván nem volt véletlen az sem,hogy mondta,hogy csak a kora beliek jöhetnek nála szóba,burkoltan de közölte,hogy nem lesz köztetek semmi😕
2019. aug. 25. 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Utolsó: nem nekem mondta el ezt, úgy hallottam egy ismerőstől, akinek barátnője a lány.

Egy rendezvényen beszélgettünk, mert egy ideig közös társaságba voltunk. Mondjuk igaz, hogy kereshetett volna. :/ Lehet felejtős.

Nyílván én se kapcsolatot akarok először, hanem beszélgetni találkozni stb aztán lesz ami lesz. Vagy nem lesz.:D

2019. aug. 25. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
51%
Nem akarlak szomorúvá tenni, de az a lehetőség is fennt áll, hogy azért nem ír, mert valaki mással már "melegednek összefele". Persze nem biztos, hogy ez így van, csak ez is egy lehetőség.
2019. aug. 25. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: Nem kell mindenkire potenciális partnerként tekinteni,csak mert fiú és szimpatikus. Így megkíméled magad egy rakás effajta sztoritól.
2019. aug. 26. 19:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi alapján kellene? :'D
2019. aug. 27. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Olvasd el az előző válaszom (#3)második részét.
2019. aug. 27. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!