Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem?
Szerintem ha igazán megkedvel téged, akkor úgyse tud ellenállni, így az a 2 év korkülönbség lesz a legkevesebb bökkenő.
Viszont a másik lány nagyon elrontotta, mert egy pasinak sose szabad szerelmet vallani. Ennek ki kell alakulnia, plusz néha jeleket adni, de nem egyből a karjaiba ugrani. Így egy idő után úgyis egyértelmű lesz neki, hogy mit érzel.
Próbálj közeledni felé és próbáld megfogni az éneddel. Ha igazán bejön neki az éned, hidd el, rád lesz kattanva és nem fogja érdekelni a korod.:)
#1 vagyok.
Viszont semmiképpen ne tapadj rá, mert azt a pasik visszataszítónak tartják.
Ha már szimpatikus vagy neki, akkor úgyis keres, de hamár eljutottatok idáig, nem szabad elrontani ezzel.
Igaza van az előttem lévőnek.
Minden esetre beszédes, hogy néhány hete nem írt. Hidd el,amelyik srácot érdekled,az ír. Vagy keres személyesen.
Ne írkálj neki,mert csak jobban bele éled magad.
Egy "nagyon megkedveltem" nem ok egy kapcsolatra,javaslom, inkább most mással foglalkozz. Éredj kicsit fejben,állíts össze a fejedben képet a számodra vonzó tulajdonságokról. És az alapján"válogass" ,különben lesz egy rakás negatív tapasztalatod.
Köszi a válaszokat! Utolsó: nem nekem mondta el ezt, úgy hallottam egy ismerőstől, akinek barátnője a lány.
Egy rendezvényen beszélgettünk, mert egy ideig közös társaságba voltunk. Mondjuk igaz, hogy kereshetett volna. :/ Lehet felejtős.
Nyílván én se kapcsolatot akarok először, hanem beszélgetni találkozni stb aztán lesz ami lesz. Vagy nem lesz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!