Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még nála esélyem?
Volt egy csaj akinek udvaroltam kb. 3 héttel ezelőtt.3 nap után azt mondta nekem,hogy még nem lépett túl az exén,bár én is szimpatikus vagyok neki.Ezt követően ráhagytam,nem foglalkoztam vele.2 hétig nem kerestem (mármint de igen,kb.heti egyszer). Arra gondoltam,hogy szerintetek lenne nála esélyem,ha újra bepróbálkoznék nála a jövőhéten?Szerintetek elszállt az esélyem azzal,hogy nem kerestem két hétig?Végülis ő offolt engem.
Ha holnaputántól maximálisan tepernék érte akkor lehet lenne még esélyem,ha alapból szimpatikus voltam neki?
Lányok,ti ,hogy reagálnátok ilyen helyzetben..offoltok egy szimpatikus férfit azért mert még nem léptetek túl az exeteken..ezután ez a férfi nem keres titeket két hétig,de utána elkezd teperni értetek?18/F
van esélyed
ne kezdj el egyből teperni, csak tartsátok a kapcsolatot és majd minden halad a maga útján
éreztetni fogja, ha már túltette magát az exén (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!