Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel egy suliba járok ő most lesz 11.es én pedig 10.es de idosebb vagyok nála. Régebb óta tetszik de igazából most kezdtünk el csak beszélni Az utóbbi 4-5napban. 3napban végig beszélgettünk éjjel nagyon elvoltunk stb stb de néha van olyan nála hogy nem ír vissza egészen addig amig nem irok neki megegyszer. Tegnap pedig annyira fura volt egy szivet sem küldött és alapbol fura vol.mit tegyek szerintetek?2019. jún. 28. 23:05
1/5 anonim válasza:
Dobd ki a telefonod a pics@'ba, és hívd el beszélgetni.
Ha ott is "jól elvagytok", akkor van értelme a kapcsolatnak.
Ne szívecskéken múljon a dolog, hanem a valóságon. Bocsi a keménységért, remélem leszázalékol mindenki aki erre jár. és Hajrá! :3
2/5 anonim válasza:
Szóval a lényeg: Esélyt ad a csaj, ha lát benned valamiféle jövőképet. És nem úgy tekint rád mint egy internetes beszélgetőre, akivel el lehet "lenni", hanem mint egy partnerre azok után, miután látja benned a késztetést, akarást.
3/5 A kérdező kommentje:
3-4nap beszeles után el kéne hívnom szerinted akkor? Azt kihagytam h mielőtt beszelunk mar nem egyszer mondta hogy nagyon bír rendes aranyos vagyok stb
2019. jún. 29. 00:01
5/5 A kérdező kommentje:
Elhamarkodottnak érezném, de akkor lehet csak bebeszelem magamnak. Barátaim többsége is mondta h hívjam el
2019. jún. 29. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!