Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így is lehet esélyem nála?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, de egy baj van: Kisebb vagyok nála olyan 3-4 centivel :( Így is lehet esélyem nála, vagy így már nem?

2019. szept. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Van,de eléggé alacsony.Így nem biztos,hogy biztonság érzetet fogsz nyújtani neki
2019. szept. 3. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, tudom :(
2019. szept. 3. 21:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából mutatott olyan jeleket, amik azt mutatták, hogy tetszem neki, dehát ugye elég ciki így...Mit csináljak, hogy magasabbnak tűnjek?Ha kihúzom magam, akkor magasabbnak tűnök?
2019. szept. 3. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Nem a magasság a legfontosabb
2019. szept. 3. 22:04
 5/7 anonim válasza:
62%

Sacc per kb 10 centivel volt magasabb baratnom sportos teniszes csajszi de bejott neki a gyuros audis hiaba voltam kisebb nala sokkal

3-4 centi meg semmi ugyhogy igen lehet minden lehet,rajtad all hoditsd meg az a lenyeg,hogy akarjon teged 3-4 centirol ugy el fog feletkezni masok szemebe meg zorall leszel magasabb csajjal

2019. szept. 3. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
A bátyámnak a barátnője 10 cm rel magasabb. Nem az fog számítani a párkapcsolatban. Ne hagyd hogy a magasságod lehangoljon. Ha azért a 3 cm miatt nem tetszel neki akkor annyit is ér! A biztonság érzetet meg meg lehet oldani pl azzal hogy elkezdesz edzeni. De azt ne más miatt hanem magadért!
2019. szept. 3. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Kevés
2019. szept. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!