Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogottabb lányok, titeket mennyire érdekel a külső?
Azok a lányok akik nem az instás hercegnőt játszák, csak visszafogottan öltözködtök, nektek ha nem külsőre menne, zavaró lenne ha egy fiú 18 évesen csak 171 centi, 80 kiló, és (mások elmondása szerint) nem néz ki 18 nak?
Első sorba olyan lányt keresek aki elfogadna belsőre és hűségesen mellettem lenne, de ahogy elnézem mindenkinek a külső meg az ágyba teljesítés a lényeg, és mivel se kívűl se belűl nem vagyok macsó, így esélyes hogy a visszahúzódó lányoknak se lenne elfogadható a külsőm, akiket eleve tényleg nem a külső érdekel? Titeket mennyire zavarna?
Nekem nagyon, de,ha például az ő szintjét eléred, már jó vagy
*mármint, ilyen arbéli szépségben gondolkodtam most.
Öltözködésben meg , hát, lehetőleg ne járj szakadt dolgokban (még gyárilag előre szaggatott farmerben se.) Ja és szépen, férfiasan öltözködjél, ne legyen "menő" hajad, csak szép, férfias, egyszerű. Hogy hosszú, vagy rövid, az mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!