Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket érdekelne egy ilyen lány? Ezek alapján van valami baj a személyiségemmel?
Nah, szóval én egy fiatal lány vagyok.. Alapvetően eleinte csendes vagyok, de ha megismerem a másikat és jól érzem vele magamat, akkor feloldódom. Sajnos elég hangulatfüggő nálam minden,és elég sokszor ingadozik a hangulatom, de ezt próbálom másokkal nem éreztetni. Elég érzelmes, érzékeny típus vagyok, de az érzelmeimről valahogy nem szoktam beszélni. Szinte sose. Úgy gondolom, hogy megbízható ember vagyok és őszinte. Ugyanakkor nagyon makacs vagyok. Elfogadó, de sajnos egy kicsit előítéletes. Ezen próbálok változtatni és megismerni a másikat, mielőtt véleményt alkotném róla vagy ilyesmi. Ami nagyon idegesít engem, hogy folyton azon pörgök, hovy vajon a másik mit gondol rólam stb. (bár ezt sosem mutatom, megtartom magamnak :P)
Van valamiféle humorérzékem, és szeretek is elhülyéskedni..de ha olyan van akkor komoly ia tudok lenni. Van egy hülye stílusom, ami egyes embereknek lehet zavaró, de csak olyanokkal viselkedwk így akit közelebbről ismerek, illetve tudom róla, hogy nem veszi rossz néven és partner benne 😄
Hobbim... Hát az nem igazán van. Általában ha időm engedi, akkor nézek egy filmet vagy zenét hallgatok. Kutyámmal foglalkozok, illetve elmegyek valamerre.
Régebben rajzoltam, de azóta feladtam a dolgot, nem voltam túl kitartó,de azon gondolkozok, hogy unalmas napjaimon neki kezdek újra.. Hátha..
Röviden ennyi ami eszembe jutott, nem sok tudom. Kicsit összeszedetlen lett, ezért elnézést.
Szóval : kb. 15-19 éves fiúktól kérdezném, hogy ezek alapján van velem valami baj? Szívesen megismernétek egy ilyen lányt?
Csak azért kérdezem, mert eddig nincs nagy sikerem a fiúknál.. És nem tudom, hogy van - e baj a személyiségemmel-vagy csak a külsőmmel 😅-? Kérlek legyetek őszinték!
"Alapvetően ... csendes vagyok"
"elég hangulatfüggő nálam minden és elég sokszor ingadozik a hangulatom"
"az érzelmeimről valahogy nem szoktam beszélni. Szinte sose."
"nagyon makacs vagyok"
"egy kicsit előítéletes"
"Ami nagyon idegesít engem, hogy folyton azon pörgök, hovy vajon a másik mit gondol rólam"
"Van egy hülye stílusom"
"Hobbim... Hát az nem igazán van"
kiemeltem a lényeget a mondandódból, ez alapján szerintem már te magad is meg tudod válaszolni a kérdésed.
Nem teljesen értem az elsőt
Figyelj szerintem semmi baj nincsen a személyiségeddel
Én inkább azt gondolom hogy még nem nyíltál ki teljesen és még nem teljesen forrt ki a személyiséged se
Keresed az utadat és ez így van jól
Szerintem ezen mindannyian átesünk
Egy két éve én is csendesebb voltam
Visszahúzódó, nem találtam helyem
Illetve nehéz volt levetkőzni a magam kis gátlásait
Mindenben és mindenkiben bizonytalan voltam
Magamat illetően is
De ez nem jelenti hogy gondok lennének a személyiségeddel
Azok amiket felsoroltál általában nagyon sok emberben jelen vannak
Kövezzünk már meg téged mert makacs vagy
És nem szeretsz az érzéseidről beszélni
Na és?
Lesznek olyanok akik pont azokat a dolgokat fogják szeretni benned amik szerinted a gyengeségeid
És az idő múlásával sokat fogsz még változni
Viszont az én nagy tanácsom neked hogy próbáld meg a dolgokat időnként elengedni
És ne foglalkozz vele hogy ki mit gondol rólad
Anyukámnak nagyon jó mondása van erre : Ne azt nézdd hogy mit mond hanem azt hogy ki mondja
És ez egy hatalmas igazság
Nem azt mondom hogy ne adj a számodra fontos emberek véleményére hanem azt hogy ne minden ember véleménye érdekeljen
Mindenkinek úgyse fogsz tetszeni és nem fog mindenki szeretni
Találd meg magadat és az igazi barátok és a szerelmek is megtalálnak
Nem tudom miért lett ilyen mélyen filozofált monológom az egészből de remélem érted amit átakartam neked küldeni vele
A mélyen filozofált monológot természetesen úgy értem hogy sokkal inkább belementem a témába mint amnennyire szerettem volna és néhol érthetlen lehet amit írtam
Viszont nem gondolnám hogy egy szövegből amit a kérdező saját magáról leírt
Kellene olyan véleményt alkotni amilyet itt némelyik személy mégis megtesz
És ha megfigyeled nem csak a jó dolgokat írta le magáról hanem a szerinte kevésbé előnyös dolgokat
Ami számomra mindenképp dicséretre méltó
Nem tudom te hogy vagy vele
Már csak ezért se mondanám hogy a személyiségével gondok lennének
Meg amúgy se gondolnám hogy csak azért mert leírt néhány olyan dolgot ami neked mondjuk nem tetszik
Bántani kellene vagy ilyesmi
Nyugodtan kötekedhetsz velem az írásteknikám miatt
És emelhetsz ki mondatokat is a "monológomból" igaz nem pont az volt a mondandója annak amit leírtam de hát nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!