Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 100 kiló vagyok, egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 100 kiló vagyok, egy pasinak sem fogok kelleni?

Figyelt kérdés
Vagy hol van olyan oldal, ahol kimondottan az ilyen lányokra buknak? (Nem kell kioktatni, hogy az egészségemre kéne vigyázni meg ilyenek...)
2019. aug. 19. 09:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10# Igyekszem abból, de sajna azoknak sem kellek.
2019. aug. 19. 23:47
 12/14 anonim ***** válasza:
nők?
2019. aug. 20. 08:59
 13/14 anonim válasza:
56%

Van, aki szerint egy nő 80 kilónál kezdődik. Ismerek ilyen pasit.

De ne tagadjuk: a legtöbbeknek ez nem jön be. Mégpedig nem véletlenül. Egyrészt ezt elég kevesen tartják szépnek, másrészt meg az is benne van, hogy a legtöbben nem vágynak arra, hogy egy egyre romló egészségű nőt ápolgassanak, mint ahogy arra sem, hogy pár év múlva a sírjuk mellett álljanak.

2019. aug. 21. 00:44
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó kommentekkel ne foglalkozz! Én a 162 centimmel és 65 kilómmal is kaptam/kapok eleget sajnos, pedig 10 kilót fogytam. :( 23 leszek és eddig csak olyan férfiak akartak tőlem valamit is, akik külsőre nem jöttek be, vagy nem elég intelligensek, de általában a kettő együtt. Sajnos semmi önbizalmam, mert nagyvárosban élek (nem Budapest), ahol rengeteg szép, vékony, nagymellű lány van, én viszont nagyon-nagyon átlagos vagyok és a hurkáim ellenére a mellem is kicsi. De tudod mit? A kolléganőim 80%-a 80-100 kiló körül van és mindegyiküknek van párja/férje. Bár ők sem voltak 100 kilósak mielőtt férjhez mentek. Ha viszont hormonproblémáid vannak, nem tudsz tenni a súlyod ellen. Hidd el, lesz aki a személyiségedért fog szeretni! Ha másnak sikerült, neked miért ne sikerülne?
2019. aug. 22. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!