Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, elég alacsony vagyok.176 centike vagyok,81 kiló. Szerintetek, kb mekkora csaj lenne hozzám ideális? 17/F
off:
,,nos, elég alacsony vagyok, 176 centi."
?????
nem is tudom mi lenne veled a 162 centimmel :D de még én sem teszek fel ilyen kérdést, a magasság 90%-ban nem befolyásol semmit, tapasztalat. :)
Én 167cm vagyok és szintén 17/f
ALACSONY VAGY? na ne mond, megint egy ilyen társkeresős poszt...
1. Nem vagy alacsony
2. 165 cm, 42.5 kg lenne az igazi.
De ne dobd vissza, ha kisebb vagy nagyobb, mert nem a méret a lényeg. Sokkal fontosabb, hogy megértitek-e egymást, lélekben össze passzoltok-e, a belső értékek, stb.
1. A férfiak nem mondják hogy CENTIKE !!!!!!
2. TÖK MINDEGY !!! Ha magasabb hegyet mászol ha alacsonyabb. Legyen nálad egy sámli mert bármikor meg csókolhatjátok egymás. Ha kb. akkora mint te Az király.
Én egy centivel alacsonyabb vagyok nálad, és ez mindaddig borzasztóan frusztrált, amíg nem találtam magamnak egy nálam 10 centivel alacsonyabb feleséget. Azóta boldogan élünk, négy gyerekünk van.
Ámbár ha jobban belegondolok, nem vagyok teljesen biztos, hogy a magasságkülönbségen múlt a dolog. Lehet, hogy az is számított, hogy azonos az érdeklődési körünk, minden fontos kérdésben azonos a véleményünk, és még az ágyban is rendben vannak a dolgok. Szerinted vajon ezek is számítanak? :-D
Semekkora sem, ha így állsz hozzá! Egy pár nem divatcikk!
A cipőt stb. szokták így kiválasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!