Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan srác, akinek azután tetszett meg egy lány, hogy ducira hízott?
Én most ilyen helyzetben vagyok, jócskán felszedtem az utóbbi időben, tényleg elég sokat híztam.
És egy ismerős srác írt, hogy szeretne ismerkedni, és azt is bevallotta, hogy azért ír most, mert mennyire jól áll már, hogy híztam és nőiesebb lettem, és hogy mennyivel szebb vagyok így.
Nem tudom, mit gondoljak. Egyébként szimpatikus srác.
De egyrészt nem tudom, hogy szórakozik-e vagy gúnyol. Tudom, hogy van akinek a ducibbak jönnek be, de hogy pont ezért tetsszem neki jobban, az fura.
Veletek volt ilyen? Hogy álljak hozzá?
17/L
Nagyon érdekes ilyenről még nem hallottam
Jó lenne ha ez lenne
nekem volt egy ducibb barátnőm, mondta hogy le szeretne fogyni, főleg miattam
én egyből rá szóltam hogy eszéne ne jusson, ő úgy volt csinos, pocin volt egy kis feleslege, ahol kellett ott meg szép feszes volt, nagyon jól állt neki
nekem úgy tetszett, ha lett volna 45-50kiló a 65 kiló helyett lehet nem is jött volna be annyira a külselye, sokaknak jól áll ha van egy pici felesleg, nem mindenkinek áll jól a vékony kar/láb és a kocka has
Szerintem simán elképzelhető.
Nekem is van egy lány ismerősöm aki miután meghízott sokkal jobban tetszett. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!