Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan meg kell változnom ahhoz, hogy a sok szűklátókörű pasinak úgymond megfeleljek?
Figyelt kérdés
A baj az, hogy kissé egyedi stílusom van. Nem kvás vagy rocker, nyugi. :D A lényeg, hogy fent vagyok társkeresőkön, és fél év alatt kb 2 emberrel sikerült felvennem a kapcsolatot, ugyanis senki nem írt vissza. Ami olyan 40 embert jelent. Nem azért zaklatok ennyi némbert, mert zakkant vagyok, (persze az vagyok) hanem mert ha egy nem reagál, jön a következő. Mint amikor a postán nem jön az az illető, aki húzott sorszámot. Na nálam is így működik. A lényeg, hogy volt pár ember, aki rám írt (mert még nem tudták hogy nézek ki, haha), akkor tök jól eldumálgattunk, oszt az lett belőle, hogy letiltott miután rájött milyen szörnyszülött vagyok. Pedig úgy írt rám, hogy milyen jó dumám van, stb, stb, ugyebár volt egy bemutatkozóm, azt onnan megtetszettek neki a betűim. A kérdésem fennáll: valóban meg kéne változnom, legyek olyan mint a többi ember? Külsőre értem, valamiért én úgy vagyok vele, hogy soha senkiért nem lennék más, de az élet kikényszeríti ezt nálam...2018. dec. 30. 13:39
1/7 anonim válasza:
Ja,az a baj veled hogy nagyon rá vagy kattanva erre a kapcsolatos ismerkedéses dologra..És amugy meg az hogy valakinek ha írsz és nem ír vissza, az azért is lehet mert nem tetszel nekik..Hisz fordítva is így van.Neked is van egy bizonyos elvárásod ugye.. Nyilván nem fogsz összejönni olyannal aki külsőre nem jön be neked..Na pont ígyvan a fiúknál is.Hülyék lennének akkor ha egy olyan emberrel jönnének össze,akikhez egy csepnyi fizikai vonzalmat nem éreznek..Mert hát a kapcsolat kialakulásához nem elég a belső tulajdonság,sőtt inkább a külső az első,alap ha valaki tetszen meg neked akkor először azt kell figyelembe venni.Csakis az az első,a belsőt rögtön nem fogják tudni hogy milyen az adott illető,azt csak hosszú beszélgetéssel dudják meg hogy milyen vagy,de te állítólag csak 2 emberrel érted el,aztis kép nélkül.Szóval akkor hol is a hiba? Külső.
2/7 A kérdező kommentje:
Én már jártam olyannal, aki nem tetszett, egyáltalán nem zavart a külseje, mert szerettem...
2018. dec. 30. 15:09
3/7 anonim válasza:
És mi lett a vége? Te hagytad ott vagy ő téged? És ezt miért nem említetted a kérdésedben? Ha egyszer már összejött a kspcsolat akkor minek akarsz megváltozni?
4/7 anonim válasza:
Tehát ezt akarod te is? Jöjjön veled össze olyasvalaki aki nem tart vonzónak de szeresse a te csodálatos belsődet?!
6/7 A kérdező kommentje:
Senkitől nem várom el, de nem értem miért ilyen fontos a külső... Igen, szakítottak velem ok nélkül.
2018. dec. 30. 20:46
7/7 anonim válasza:
A külső az első amit megnéz az ember a szemével.Az mondja meg hogy igen ez a lány külsőleg szép,vagy csúnya.A külső megfog,a belső megtart.Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!