Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék hogy végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy végre megfeleljek neki mint fiú, és nem úgy mint egy szimpla barát?

Figyelt kérdés
Tudom a kérdés egy kicsit önzőn hangzik,de majd a végén te is megértheted hogy miért.A történet ott kezdődik hogy adott egy lány,már vagy 2 éve ismerem és barátok vagyunk,de ő mindig a "rossz fiúkba" szeretett bele,akik csak kihasználták a jó szívét,és lelkét,majd odébb dobták mint valami szemetet.Én meg végignéztem hogy nap mint nap összetörik,majd elvárják tőle hogy napról napra úgy tegyen mintha misem történt volna..Ez megy már két éve amióta ismerem ,és láttam ahogy egy teljesen kiegyensúlyozott lányból mára már egy érzelmi roncs lett.Ahogy csak tudok segítek neki minden téren ,csak van egy kis bökkenő..nem tudok rá barátként tekinteni,beleszerettem..nem is akár hogy,akár meg is halnék érte...Ő pedig ezt tudja,és mélységesen sajnálja hogy nem tud rám úgy tekinteni ahogy,csak egy barátként.A legutóbbi találkozásunkkor ki is öntöttem neki a szívem,egy csók is elcsattant..de a találka végén már a padon ültünk,egymásnak dőlve sírtunk,és azon merengett hogy miért nem tud irántam többet érezni,pedig szeretne,nagyon is szeretne...Többször is mondta könnyek között hogy mennyire sajnálja..Én meg is értettem,nem hibáztathattam ezért .Mint ahogy az elején is megemlítettem egy érzelmi roncs,nincs tisztában az érzéseivel,és azzal hogy hogyan tudná kimutatni őket..Azóta nem találkoztunk ,csupán skypeon beszélgetünk mivel kollégista,így talán egy hónapban egyszer ha tudnánk találkozni..most is úgy megölelném ,és nem ereszteném amíg csak élek ..Csak annyit kérek ,hogy mondjátok :hogy segíthetnék rajta?Lépjek ki az életéből örökre ,vagy továbbra is álljak mellette? 15/f

2016. okt. 30. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha mellette állsz, fájni fog, ha nem vagy mellette, fájni fog.

Nem az ő hibája hogy nem szerelmes beléd, és ezt mindketten tudjátok. De ezzel nem lehet semmit se csinálni. Ez egy olyan érzés ami ha van, van, ha nincs, nincs.

2016. okt. 30. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ezzel tisztában is vagyok csak nem tudom hogy mi is lenne a legbölcsebb döntés..mert ha tegyük fel,egyszer csak felszívódnék azzal megbántanám,nagyon rosszul esne neki hogy nem beszélünk már többet,csak úgy mint nekem.de talán így elfelejt,és nem lesz bűntudata miattam..
2016. okt. 30. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
En varnek ra. Nagyon fiatalok vagytok meg. Szerintem 1-2 ev mulva mar minden oke lesz veletek:)
2016. okt. 30. 15:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Magának kereste a bajt, minek pasizott annyit? Csak magának köszönheti, hogy érzelmi roncs lett. 15 évesen ráadásul. Grat.
2016. okt. 30. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Már nem azért ,de szerintem köztudott hogy nem tehetünk arról ha beleszeretünk valakibe,az érzéseinket nem lehet irányítani,és erről ő se tehetett -.-"

Egyszerűen csúnyán elbánt vele az élet,a legszomorúbb az egészben hogy nem csak a szerelem terén ..

2016. okt. 30. 15:19
 6/11 A kérdező kommentje:
és ezt honnan veszed 5-ös??? O.o
2016. okt. 30. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
onnan hogy ismerlek téged is és a lányt is ,onnan.
2016. okt. 30. 15:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Najó ez elég creepy :O
2016. okt. 30. 15:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Mármint mi?
2016. okt. 30. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló állítása.
2016. okt. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!