Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy bevásárlóközpontban hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blr17 kérdése:

Egy bevásárlóközpontban hogy szólitsam meg?

Figyelt kérdés
Ha egy áruházban vagy akármilyen boltba vagyok es valaki nagyon meg tetszik hogyan menjek oda hozzá? Nagyon sokszor volt már erre példa de soha nem mertem oda menni senkihez mert nem tudnék mit mondani.
2019. aug. 6. 15:34
 1/3 anonim válasza:
77%
Szia! Akciós a koton a drogériában!
2019. aug. 6. 15:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Látom sok értelmes ember van itt
2019. aug. 6. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor kérd meg, hogy vegyen le neked valamit a felső polcról ;) Ha meg fiú...hát én őszintén egy sziának is örülnék, aztan elkezdesz beszélni arrol hogy milyen borzasztó, hogy 300 forint egy tábla milka :D
2019. aug. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!