Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szólítsam le? Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le? Bővebben lent:

Figyelt kérdés
Tehát van egy pénztároslány (20-21 lehet talán) aki nagyon tetszik. Lényegében semmit nem tudok róla, azaz azt sem, hogy van-e barátja. Nagyon szép,ezért ebben a korban meglepődnék ha egyedülálló lenne, de a remény hal meg utoljára. Viszont nem tudom, hogy szólítsam meg a pénztárba. Tegyük fel, nem a legnagyobb sorba szeretném. Magyarán, nem tudom mit mondjak neki...
2019. máj. 5. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Csak egy ötlet,de mi lenne,amikor oda adja a blokkot,te ráírnád a blokkra a tel.számod majd oda mennél neki reklamálni h valami nem jó,v csak visszaadni neki a blokkot,Akár üzenetet is írhatsz neki.
2019. máj. 5. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első ez nagyon aranyos, ha ír mellé valami üzenetet is, én nagyon örülnék neki.
2019. máj. 5. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De ravasz. Jó ötlet köszi.:)
2019. máj. 5. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincsmit,szurkolok!
2019. máj. 5. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kasszásként mondom ne!!

Max ha nincs mögötted senki és kihalt az egész, az alkalmas lenne rá. De ha mögötted állnak ne csessz ki se vele se a mögötted lévőkkel mert neked tetszik.

Műszakja után lenne a legalkalmasabb szerintem. Megkérdezheted mikor végez és van e kedve veled ellenni vagy akármi legyél kreatív. De én nem zavarnám meló közben, ha a főnök szigorú nem is engené a csevegést aztán még miattad kirugják!

2019. máj. 5. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel semmiképp se munka közben beszélj vele. esetleg várd meg amig a bolt bezér, de semmiképp ne légy fenyegető, és SEMMIKÉPP NE KÖVESD SEHOVA!!!!!. Ha munka közben foglalkoztatod ilyenekkel, egyértelműen ő van alacsonyabb hatalmi pozícióban. emiatt ne tedd. ha imponálni akarsz neki esetleg mondj neki valami kedveset, de ha egyértelműen jelzi hogy ez neki kényelmetlen ne próbálkozz tovább!!!
2019. máj. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!