Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki ugyanazzal a busszal szokott menni suliba mint én, ráadásul ugyanoda is járunk, de nem tudom hogyan szólítsam meg, mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Ő 10.-es, én 11.-es vagyok, arra gondoltam hogy azon a 10 perces úton mennék oda hozzá ami a megállótól a suliig tart, de nem tudom hogyan kezdeményezzek.2018. jún. 8. 16:47
1/3 anonim válasza:
Először jelöld be facebookon és kezdj el vele beszélgetni vagy csak simán nézd végig az adatlapját, hogy ne felkészületlenül menj oda és ha nem hajt el akkor onnantól kezdve lehet, hogy sima ügyed van :D
2/3 anonim válasza:
Előbe oda mész és csak annyit mondasz hogy Szasz mi a hányás
3/3 anonim válasza:
Utolsó, remélem hogy csak viccelsz 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!