Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos lányoknak is ilyen magasak az elvárásaik?
Az átlagosat nem negatív jelzőként használom, én is átlagos férfinek tartom magam. Megismerkedtem egy lánnyal, nem az aki után minden férfi megfordul, de nem is csúnya, nekem kifejezettem szimpatikus kinézetű. Jól elvoltunk együtt, sokat beszéltünk, találkoztunk párszor. Viszont amikor megmondtam neki, hogy fordítsuk komolyabbra, azt mondta nem működne kettőnk között. Pár napra rá megtudtam egy közös ismerősünkön keresztül, hogy jó fejnek tart, csak azért nem akar velem lenni, mert nem vagyok egy "adonisz"
Én nem vagyok egy kondis, szétgyúrt csávó, de azért rendszeresen mozgok, sportos a testalkatom. Nem is az vagyok, akiért minden lány rajong, de csúnya sem vagyok.
Tényleg már minden lánynak ilyen magasan vannak az elvárásai, hogy nekik a tökéletes szétgyúrt, modell arcú és alkatú pasi kell?
Ez egy durva általánosítás. Egy lány alapján kár véleményt mondani, de még 10-nél is néha...
7 milliárd ember ér a Földön, ne olyan(ok) után fuss, akikkel nem azonos az értékrended.Te ezt keresed, ő(k) mást.
Nem hiszem, hogy hiba, ha valakinek csak a külső az elvárása, ilyennek is kell lennie, az ő dolga. Nekem viszont nem kéne olyan lány, aki csak a külsőmért kedvel.
Vagy: attól, mert az utcán látsz egy fizetős hölgyet, nem minden hölgy k..va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!