Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha valaki nem átlagos nagyképű-öntelt lányt keres?
Itt a kérdés a részletekért, de példának nem az ottani válaszokkal van leginkább bajom, régebben is kaptam furcsa válaszokat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Szerintem semmi baj nincs vele hogy te ilyen lányt szeretnél.
Azt a lány "csoportot " amit linkelt kérdésben van én sem szeretem pedig én is lány vagyok egyszerűen irritáloak.
Tisztelet a kivételnek senkit nem akarok megbántani .
De ez a véleményem.Sorry ;)
Szerintem azért gondolják ezt,mert egy magabiztos lány lehet tudna segíteni a depressziódon. Javítana az önbecsüléseden,míg egy ilyen szempontból labilis lány nem tudna téged talpra állítani.
Én se önteltnek,se nagyképűnek nem tartom magam,tisztában vagyok a hibáimmal és a pozitívumaimmal is,de szerintem nem attól lesz valaki “ribi”,mert sokat gondol saját magáról.
De ilyenkor merül fel a jó öreg mondás,hogy a szépség relatív. Neked az ilyen lányok tetszenek,ez van.
Legyél magabiztos,és zárd ki azokat,akik az általad fentiekben említettem lány stílushoz próbálnak boronálni.
Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!