Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos, kedves, barátságos lányok, szerintetek mi kell ahhoz, hogy egy nem annyira bátor srácnak esélye legyen nálatok?
Figyelt kérdés
18/F2019. febr. 18. 06:48
2/11 A kérdező kommentje:
Az lehet, baj, hogy néha nem vagyok elég laza, és nem vagyok egy izmos sportoló. :(
2019. febr. 18. 07:13
3/11 anonim válasza:
Ez a testalkat, arc, pénz stb:. Persze, valamennyit számít egyes lányoknal, de a legtöbbet a magabiztosság. Azt kéne wlerned h magabiztos legy
4/11 anonim válasza:
Hogy ő is legyen kedves barátságos.
A hiba ott van, hogy nyilván nem átlagos, kedves, barátságos lányokat keresel, hanem p*csáknál próbálkozol, mert feltűnőbbek és jobban kipakolják az árut. Nos, nekik nem lesz elég a kedvesség, kelleni fog mellé izom, egoizmus, autó, nagy szerszám, meg istentelenül sok pénz. :)
5/11 anonim válasza:
Humor.
Persze, ott van hogy legyen ő is kedves meg normális de -nekem- az másodrangú.
6/11 A kérdező kommentje:
Mások szerint kedves, barátságos vagyok, és humorom is van.
2019. febr. 18. 18:24
7/11 anonim válasza:
#4 nem a szépség határozza meg , hogy milyen. Rengeteg szép és egyben normális lány van! Kérdező keres olyan baráti kőrt ahol vannak neked megfelelő lányok! Vagy egy olyan barátot aki nagy csajozógép és akkor biztos találsz magadnak csajt 17/F!
8/11 anonim válasza:
Én egy átlagos, barátságos, kedves lány vagyok, semmi különleges nincs bennem, kb nem is keresek nagy dolgokat, csakhogy egy hullámhosszon legyünk, együtt vágyakozzunk, igyekezzük beteljesíteni az álmainkat és egyforma legyen a humorunk.
9/11 anonim válasza:
Humor+mosoly+udvariasság+szeretet=megnyered a lányt.
Persze ahhoz az kell,hogy néha azert oda merj menni hozzá és beszelj vele.
En legalabbis ezeket birnam megszeretni egy fiuban,persze még csomó mast is, de ez egy alap,ami a normalisabb lanyoknak azert jol esik.
10/11 anonim válasza:
Magabiztosság,Önbizalom,Udvariasság,Egy kis ego, Kis konézet sem árt! Viszont ha gyenge lelkű vagy, az olyan lányokat kerűld aki már azzal vág fel , hogy pl hivd meg valamire, még ha ő adott neked valamit akkor is! Persze ha ő is meg hivott akkor benne lehetsz de olcsobb italra hivd meg! Ezt azért írtam le mert az ilyen rbinc gyanus, és lehet ha már kezdesz érezni iránta valamit akkor meg bánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!