Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzak meg benne? Érdemes még? 17/F
Figyelt kérdés
A barátnőm egyidős..A kapcsolat elején megcsalt az exével, megbocsájtottam neki.. Most vagyunk 5hónapja együtt, van egy srác, akit a legjobb barátjának tekint, sokat szerveznek ketten programot, a srác elviszi vezetni.. Nemrég megtudtam hogy régebben(amikor még nem voltunk együtt) smároltak párszor.. Ezt nekem nem mondta el.. Mástól tudtam meg, rákérdeztem, és tagadta 1,5óráig, sírva könyörgött hogy higyjem el neki, majd végül megfogtam erősen a karját és bevallotta.. Azt mondja mar nincs több titka, de én nem hiszek neki.. Helyesn teszem? Illetve jogosan vagyok fennakadva?2019. júl. 22. 10:53
1/3 anonim válasza:
Igen jogosan. Már az exes dolog után ki kellett volna amúgy dobnod. És még ki tudja hogy mit rejteget. És mivel nincs meg a bizalom ezért előbb utóbb úgyis vége lesz a kapcsolatnak ezért inkább jobb ha most szakítasz vele.
2/3 anonim válasza:
1. Igen, már az elején ki kellett volna dobnod.
2. Miért nem vallotta be? Az már elmúlt, vagyis elmúlt, ha az még mindig a múlt... ha érted.
Szerintem bőven vannak még titkai. Jobb lenne véget vetned ennek, ilyenek után nem is érdemes megbízni benne.
3/3 anonim válasza:
Sehogy se tudsz, ennek annyi. Elképzelhető hogy vele is megcsalt, meg ki tudja még kikkel, de lényegtelen. Nem tudsz már bízni benne, véget kell vetni ennek, vagy egyre nagyobb düh lesz benned, ami ki tudja hová fajul (lásd a megszorított kart). Megcsalás után insta kidobás, nincs mit megbocsátani - már akkor nem tisztelt és nem értékelt, utána meg főleg nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!