Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne-e megkeresnem?
Úgy körübelül pont egy ééve megláttam egy lányt. Első látásra beleszerettem. Ismeretlenül, de valahogy szerettem. Sajnos elég gyáva voltam akkor még, így nem léptem, csak rá 7 hónappal(2018 decemberében). Párszor beszélgettem vele, aztán szó nélkül nem kerestem többet , godolván hogy nem nekem való, nem is tetszik. Ezt most megbántam, azt érzem hogy őt szeretném . ( az eltelt pár hónapban persze több lánnyal is beszélgettem/ valakinél meg is próbáltam) Szerintetek érdemes lenne-e megkeresnem azok után, hogy szó nélkül nem kerestem többet?
És ha igen, hogyan? Mert ezekután nem szívesen írnék rá, inkább ha bármikor meglátnám az utcán odamennék.
18/f 17/l
Írj neki mindenképpen. Lehet, hogy megbocsájt, hogy nme írtál neki sokáig és akkor minden jó lesz. Az is lehet, hogy most kicsit ő fog megváratni a válasszal, de nem biztos.
Legrosszabb esetben nem válaszol, vagy ír egy üzenetet, hogy nem kerested eddig, így ezután se tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!