Van egy linux szerverem amit szeretnék windows 2012 -re cserélni, úgy h a jelenlegi tartalmat áthelyezném, ki foglalkozik ilyennel, kit érdemes megkeresnem?
Van egy elég vacakul működő linux szerverem ami a következő funkciókat látja el:
- web server, fut rajta egy weboldal.
- smtp,pop3 server +webmail.
- mysql, php
és emellé tartozik egy domain név is.
Ezt szeretném lecserélni, egy windows serverre ami már meg is van, viszont nem értek hozzá hogy miket kell beálligatni egy alap windows serveren ahhoz h működjön és hogyan kell átmásolni mindent h szintén hiba nélkül működjön.
Tudna valaki segíteni ebben, vagy esetleg ajnlani valakit aki tud segíteni és ért ezekhez?
Köszi!
nos ha azt hitted copy-past akkor buktad.
olvasgass, vagy bíz meg egy rendszergizdát a feladattal.
(amúgy linuxon az egyik legegyszerűbb ezeket beállítani)
én is csak linux -al foglakozik szerver szinten...
windows -t inkább meg hagyom a (L)user -eknek.
Inkább egy Linuxost keress, aki pár óra alatt rendbe teszi a cuccod kevesebbért, mint a Windows licenc ára.
De ha mondod, hogy mit jelent a "vacak", akkor szerintem itt is összehozzuk neked a megoldás javát.
És esetleg tudnátok mondani valakit aki tudna segíteni akár személyesen is, mert én nem nagyon értek ezekhez a szerver témákhoz. Vagy nem tudom itt van -e lehetőség távoli asztalos megoldáshoz?
Pesten a 14.kerületben lenne egyébként a szerver, természetesen nem ingyen kérném a segítséget.
Én ezzel foglalkozom, de a gyakoris tevékenységem elkülönítem a munkámtól, így nem írok neked.
De guglizz egyet vagy tedd fel ezt a kérdésed a hup.hu-n és tuti, hogy lesz sok jelentkező.
Vagy ha konkrét a kérdés, akkor kérdezz itt és szívesen segítek. Meg gondolom más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!