Hová kellene mennem egy kész regénnyel? Milyen kiadókat lenne érdemes megkeresnem? És végül, nektek hogy tetszik? (többi lent! )
Eklektikusnak tűnik, túl sok minden akar egyszerre történni. Nekem rossz érzésem van, nem hiszem, hogy tetszene. (Túl sok a váltás a szálak között: romantikus, krimi, thriller, pszichodráma, horror.)
Ha papírra írtad, akkor írd át gépbe. A kiadók nem igazán foglalkoznak papír alapú kézirattal, hiszen lehetetlen javítani, kell egy gépíró, aki digitalizálja. Neked is érdeked, hogy ne egy példányban legyen meg a műved. Plusz egy átírás alapos átolvasást jelent, ami nagy segítség a javításban.
Tehát az első lépés átírni gépre. Utána meg keresel egy kiadót. Innentől rajtad áll, mit szeretnél... nagyon sok kérdés volt az oldalon már kiadókkal kapcsolatban, hová, mikor, hogyan stb. Nézd ezeket végig, két hét alatt nem változott a világ.
(Viszont a kis leírásod utolsó mondatát szerintem gondold át. Ne akard az olvasóra erőszakolni a lány gondolatait, kérlek.)
Azta! Hát én nem vagyok túl oda a thrillerekért, de biztosan elolvasnám.
A 2. kérdésedre válaszolva nekem tetszik a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!