Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes tennem, ha egy fiú félénk?
Van egy fiú barátom és nem régen felvetette az ötletet, hogy együtt lehetnénk, viszont sokat kéne előtte találkozni.De azt írta, hogy én biztos nem lennék benne egy randiban, amire nem kapott rossz választ.(azaz nemet)
Viszont nem nagyom beszélünk, ami nekem fura, meg többször csak látja amit írok és nem ír rá semmit, amit nem is értek hogy szimplán azért beszélünk ilyen keveset, mert dolga van vagy nem tudom.
Nekem egyébként tetszik a fiú, de fogalmam sincs hogy mit kéne tennem ahhoz hogy bátrabb legyen vagy többet beszélgessünk.
Mit tanácsoltok?
Ha tényleg ennyire félénk volna a srác, és ha lány lennék én inkább hagynám a gyereket, már ha férfit keresek, de ízlések és pofonok :D
Valszeg csórikám rosszul értelmezte a "nem nemleges" azaz nem rossz választ, vagy csak még mindig nem volt ez elég neki ahhoz, hogy rendesen bele merjen csapni a lecsóba. Szerintem adj neki egy erős utalást, vagy egy egyértelmű igent. Mondjuk írj rá, hogy "Hogy is volt az a múltkori találkozás? Már nagyon várom, mikor hívsz el☺️", vagy valami ilyesmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!