Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megéri várnom és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri várnom és harcolnom érte vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel randiztam egy pár éve, viszont utána abba maradtak köztünk a dolgok. Néhány hete írtam neki, és kifejtettem hogy miért is éreztem okot a szakításra. Teljesen ledöbbentünk mindketten a másik válaszán. Boldog volt hogy elmondtam neki es énis nagyon boldog voltam.

Az a helyzet hogy szerelmes vagyok belé, nagyon sokat beszélgetünk szinte mindennap. Csakhogy most győződtem meg arról hogy van barátnője. Teljesen megdöbbentem. Azt hittem hogy majd Valamikor újrakezdhetjük.

Valószínűleg fogunk találkozni mert egy suliba járunk.

Szerintetek hagyjak fel vele, mert engem sose fog szeretni vagy várjak?

2019. júl. 20. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes várni senkire.

Pláne nem elvenni mástól a barátját.

Aki veled akar lenni az tenni fog érte.

2019. júl. 20. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a kapcsolatukat tönkre tenni. Nem olyan vagyok. Csak azt szerettem volna megtudni hogy érdemes e rá várnom
2019. júl. 20. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, hagyd a dolgot. Ez a nem,demégis,deamúgylehethogyigendemégsem, végülisnem dolgok sosem jönnek ki jól.

Egy ember nem egyenlő egy visszaválthatós sörös dobozzal.

Ha egyszer már elkezdtétek és nem jött be, azután sem fog huzamosabb ideig.

%%%

2019. júl. 20. 22:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommenteket :)
2019. júl. 20. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne aggodj emiatt majd lesz olyan aki téged akar meg akivel jól kijöttök majd :),

2019. júl. 21. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!