Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hagyjam békén? Felejtsem el mert elcsesztem?
Sziasztok!
16 éves vagyok
2 ével ezzelőt ide költösztünk: "Eszényre" kiss falúban élek Szoval nem nagyon ismertem senkit.. mindenkinek megvolt a saját Társasága Nem nagyon voltak barataim csak a rokonsag de egy napon megismertem egy lányt boltba találkoztunk és nagyon megtetszett nekem amint megláttam előttem ált a pultnál és én segittetem neki megvenni a dolgokat.. Annnyira imádtam nem mutatkoztunk be egymásnak.. és hulye voltam hogy nem kerdeztem meg a nevét.. 2 hétig kerestem hogy ki lehet ő kerdezgettem mindenkitől aztán vegül megtudtam a nevét instangramon és Fb-on rá írtam meg ismert meséltem neki hogy mi már találkoztunk és meg ismert beszélgetünk nagyon sokat.. aztán hivott talizni nem mentem.. el mert sok volt a dolgom nem ertem ra:( mert mindig apamnak kellet segiteni mert a házat újjitottuk és segitenem kellet.. errol nem meseltem neki mert kinosnak hittem.. aztan emiatt ő ugy erezte hogy hazudok neki.. és mar nem birtaa azt mondta hogy taliznunk kell ejjel (8:00-kor) hívot talizni "találkoztunk " És nem volt kösztünk több mint egy ölelés.. mesélte hogy elfog menni a gimibe.. Ami a varosba van.. és a gimi az "koleszos.." nem akartam.hogy elmenyen.. de neki ez volt az álma.. Eltelt 2 hét nagyon megszerettem a lányt és szerelmet vallotam neki és elkeztunk járni minden rendben volt minden olyan tokeletes volt.. aztán nyar vegere.. Elkezdődött a vitatkozasok.. de azt durvan.. és mar nem értet velem.egyet makacskodo volt velem.. és nem bírtam szuneteltunk.. Aztan itthon voltam egesznap szomorkodtam.. Volt varsang a suliban mindenki elment és en is elmentem Ott sracok elhivtak piálni kicsit reszeg lettem és mikor buliztunk akkor egy lanyal elkeztem tancolni es picit eldurvult a dolog.. (megcsokoltam) de aztan észheztertem hogy "mivan?? " Haza jöttem másnap reggel felhivtam baratnomet és közli velem hogy megcsaltam.. ami nem is volt igaz.. de ellenem beszelt valaki nem hitt nekem a baratnom.. és szakitot velem 1 hónapig zaklattam.. nem figyelt ram be zarkozva elt.. es nem akart velem meg csak össze sem futni.. ugy éreztem meg őrülök aztan suli kezdés volt.. és elment a gimibe felvettek.. ott megismert egy uj sracot kavart vele de a sracban csalodot.. de benne igazán csalódot szoval ja Most 2019 írunk azóta eltelt 2 év.. a lánynak nincs barátja nekem sincs barátnőm a lanyal barati viszonyunk lett és nem merem neki elmondani hogy meg mindig őrülten szeretem.. felek hogy megint elveszitem.. de neha azt erzem semmi eselyem mert a gimiben vannak nalam jobb palik:( és ahj.. elcsesztem...
Nem félsz ezt úgy hívják K I f O g á S.
De ha mindig csak azt nézed hogy miért ne akkor nem jutsz egyről a kettőre.
Lehet hogy csalódni fogsz? Lehet. Kudarc ér? Lehet. Viszonozza az érzéseidet? Lehet.
Soha ne azt nézd hogy miért ne hanem hogy miért Igen😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!