Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elcsesztem?
hát, szerintem elég bunkó dolog egy ilyenre nem válaszolni, de az is lehet hogy nem rosszindulatból nem ír, csak nem tudja hogy reagálja le.
írj neki szerintem, és kérdezd meg hogy ő esetleg viszonozza e az érzéseidet.
nem elkeseríteni akarlak, de ne várj túl sokat. a helyében én már válaszoltam volna, ha nekem is bejön az illető.
Csak írj rá úgy mint eddig... Lehet elcseszted, ha nem vagy számára több ismerősnél, akkor érthető ez a reakció.
És nem bunkóság erre nem válaszolni. Visszakérdeztél, hogy mi a véleménye erről? Hogy ő érez-e valamit? Nem? Akkor ne mondja őt senki sem bunkónak.
Márpedig igenis elég bunkó dolog ilyesmire nem reagálni semmit..
Szerintem is írj neki, úgy ahogy eddig tetted és kérdezd meg tőle hogy mit szól hozzá. Bár tényleg ne várj túl sokat :(
Szerintem ez nem bunkóság, csak vannak olyan emberek, akik nem tudnak erre valóban mit írni, én is ilyen vagyok, ettől függetlenül megejtenék/megejthetett volna egy üzit, hogy bocsi, én nem így érzek/én is ezt érzem. Bár szerintem inkább az előbbi ha nem reagált semmit.
Egyébként valamilyen szinten igen, elrontottad a dolgokat, hiszen ezután feszélyezve érezheti magát a társaságodban vagy itt a példa nem ír.
Persze kérdezd meg, hogy hogy érez ő, de mondd meg neki (ha így van), hogy nem baj ha ő nem így érez, csak azt akartad hogy ezt tudja de ennek ellenére maradhattok barátok. Persze ha ezt te is így gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!