Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt elcsesztem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt elcsesztem?

Figyelt kérdés
A múlt héten az egyik lány barátomnak bevallotam hogy tetszik nekem és negörülök érte (egyszóval szeretem). Facebook-on volt a dolog. Elküdtem és csak késöbb látta és írta hogy: Igen? 😊 Én vissza írtam hogy komolyan mondom. Ez volt szombaton azóta nem beszéltünk. Elcsesztem a dolgot? Vagy esetleg hogyan írjak rá?

2017. aug. 28. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

hát, szerintem elég bunkó dolog egy ilyenre nem válaszolni, de az is lehet hogy nem rosszindulatból nem ír, csak nem tudja hogy reagálja le.

írj neki szerintem, és kérdezd meg hogy ő esetleg viszonozza e az érzéseidet.

nem elkeseríteni akarlak, de ne várj túl sokat. a helyében én már válaszoltam volna, ha nekem is bejön az illető.

2017. aug. 28. 16:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen és ezek után hogy írjak rá? Mit mondjak?
2017. aug. 28. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

Csak írj rá úgy mint eddig... Lehet elcseszted, ha nem vagy számára több ismerősnél, akkor érthető ez a reakció.

És nem bunkóság erre nem válaszolni. Visszakérdeztél, hogy mi a véleménye erről? Hogy ő érez-e valamit? Nem? Akkor ne mondja őt senki sem bunkónak.

2017. aug. 28. 17:09
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Márpedig igenis elég bunkó dolog ilyesmire nem reagálni semmit..

Szerintem is írj neki, úgy ahogy eddig tetted és kérdezd meg tőle hogy mit szól hozzá. Bár tényleg ne várj túl sokat :(

2017. aug. 28. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
3# most mondja, hogy baratok... igenis bunkosag, ha valaki ilyenre nem valaszol, meg akkor is, ha amugy nem allnak olyan kozel egymashoz, mert eleve k va nagy batorsag kell meg ahhoz is, hogy valaki le merjen irni egy ilyet. olyan meg nincs, hogy valaki "nem tud mit irni". ez a leghulyebb szoveg, mindenre lehet irni valamit, csak akarni kell. jo, mas ha valaki egy smileyra, vagy egyetlen szora nem valaszol, de egy ilyen vallomas azert nagyobb sullyal bir, es en ugy vagyok vele, hogyha mar valaki megteszi nekem azt a gesztust, hogy oszinten elmondja nekem az erzeseit, azt a minimalis tiszteletet mindenkepp megerdemli, hogy legalabb par szoval reagaljak ra, akar viszonzom a dolgot, akar nem. kerdezo, nyilvan nem viszonozza, ha eddig nem reagalt semmit, sajnos nincs ezen mit szepiteni...szoval tudom, k va nehez, de minel hamarabb felejtsd el, ezt kivanom neked. es majd jon mas
2017. aug. 28. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Tényleg elég bunkó tőle. Ha szoktatok találkozni élőben, akkor próbálj meg beszélni vele vagy nézd meg, hogy hogy viselkedik veled.
2017. aug. 28. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled különösebben. Nem te cseszted el, ő nem vonzódik irántad.
2017. aug. 28. 17:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem bunkóság, csak vannak olyan emberek, akik nem tudnak erre valóban mit írni, én is ilyen vagyok, ettől függetlenül megejtenék/megejthetett volna egy üzit, hogy bocsi, én nem így érzek/én is ezt érzem. Bár szerintem inkább az előbbi ha nem reagált semmit.

Egyébként valamilyen szinten igen, elrontottad a dolgokat, hiszen ezután feszélyezve érezheti magát a társaságodban vagy itt a példa nem ír.

Persze kérdezd meg, hogy hogy érez ő, de mondd meg neki (ha így van), hogy nem baj ha ő nem így érez, csak azt akartad hogy ezt tudja de ennek ellenére maradhattok barátok. Persze ha ezt te is így gondolod.

2017. aug. 28. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha megerősítené az nem lenne igaz, az elutasítást viszont sokan nehezen viselik, talán ő is így gondolkodik és ezért nem ír inkább semmit.
2017. aug. 28. 19:21
 10/12 anonim ***** válasza:
9# de az is egyfajta elutasitas, ha nem ir semmit, es szerintem ez sz rabbul tud esni, mintha normalisan, de hatarozottan megmondana egyszeruen, hogy o nem igy erez, es kesz. szazszor stilusosabb, es talan nem veszi el a srac kedvet huzamos idore a csajoktol... mert azert elegge le lehet azzal rombolni valaki onbizalmat, ha szo nelkul hagyod a vallomasat. jobban, mintha megadnad neki azt a tiszteletet, hogy megmondod, hogy nem. es egy ilyen utan, ha valaki gyenge, hajlamos azt erezni, hogy nincs ertelme probalkozni masnal se, ha ugysem irnak vissza neki... kerdezo, persze ez nyilvan nem igy van, lesz, aki visszair. csak mondtam egy peldat, hogy miert k csogseg ez a "nem irok vissza" magatartas...
2017. aug. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!