Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt elcsesztem?
Figyelt kérdés
A múlt héten az egyik lány barátomnak bevallotam hogy tetszik nekem és negörülök érte (egyszóval szeretem). Facebook-on volt a dolog. Elküdtem és csak késöbb látta és írta hogy: Igen? 😊 Én vissza írtam hogy komolyan mondom. Ez volt szombaton azóta nem beszéltünk. Elcsesztem a dolgot? Vagy esetleg hogyan írjak rá?2017. aug. 28. 16:50
11/12 anonim válasza:
9# vagyok. Igaz, csak magamból kiindulva gondolkodok így,
hogy jobban fájna ha megírják, hogy nem jössz be, mintha én lassan magamtól jönnék rá. Persze ezzel nem azt mondom, hogy mások is így vannak összerakva (itt a példa), de benne van a pakliban.
12/12 anonim válasza:
Írj rá , hogy " Szia" ha vissza ír akkor nincs semmi gond , de ha nem ír vissza akkor egyszerűen csak paraszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!